Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mart 2015

Beykoz, AK Partinin değerlerini ağırladı

AK Partinin etkili, üretken ve bir o kadar da sevilen bayan meclis üyeleri, Beykoz Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Manolya Demirören ile AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın organizasyonunda Boğazın incisi Beykoz’da biraraya geldi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge bayan Belediye Meclis Üyeleri, Boğazın incisi Beykoz’da buluştu. Beykoz Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Manolya Demirören ile AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Anadolu Yakası bayan belediye meclis üyelerini Beykoz’da ağırladılar. Samimi ve dost buluşmasında 7 Haziran genel seçimleriyle ilgi bilgi alışverişinde bulunuldu. Buluşmada ayrıca; kadınların hem belediyelerde hem de TBBM’de daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğine vurgu yapıldı. Bayan meclis üyeleri, öte yandan Beykoz Belediyesi ile İlçe Kadın Kollarının yaptığı çalışmalar hakkında başkanlardan bilgi aldılar.

İstanbul Boğazı’nın incisi Beykoz’da misafir olan bayan meclis üyeleri, nazik ev sahipliğinden dolayı Beykoz Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Manolya Demirören ile AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Etiketler:
selyus