Ana Sayfa ŞEHİR 18 Mart 2015

Sultanbeyli’nin gözü aydın!

Sultanbeyli İlçesini yakından ilgilendiren ve TBBM’de görüşülmekte olan 688 sıra sayılı kanın teklifinin 13. Maddesi ile, 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununa eklenen geçici 34. Maddenin aşağıdaki şekilde değiştirilmesi AK Partili Milletvekilleri tarafından arz ve teklif edilerek ilgili birime önerge verdiler.

Sultanbeyli İlçesini yakından ilgilendiren TBBM çalışmasında güzel gelişmeler oldu. Yıllardır sorun olarak hep ortada duran ilçenin imar durumunda, belediye başkanı Hüseyin Keskin’in de büyük gayret ve mücadelesiyle sona doğru yaklaşıldı. Özellikle İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinin de sorunu sahip çıkıp Sultanbeyli Belediyesine destek vermesiyle hızla yol alan yeni oluşumun resmi açıklaması yakında açıklanması bekleniyor.

AK Parti Grubu, TBBM’de 34- 6.10.2011 tarihli ve 28076 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 269/2011 tarihli ve 2011-2266 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile uygulama usul ve esasları ve sınırları ve koordinatları gösterilen alanda yapılacak iyileştirme, yenileme ve dönüşüm projeleri kapsamında bir önerge verdi.

İmar ile tapu sorunu yıllardır kangren olan Sultanbeyli ilçesini yakından ilgilendiren ve görüşülmekte olan 688 sıra sayılı kanın teklifinin 13. Maddesi ile, 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununa eklenen geçici 34. Maddenin aşağıdaki şekilde değiştirilmesini arz ve teklif ederiz diyen AK Parti Grup Başkan Vekilleri Av. M. Belma Satır, Mustafa Elitaş, Osman Boyraz, Erol Kaya, Ramazan Can ve diğer milletvekilleri önergenin altına imzaları attılar.

 

 

 

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Beykozlulara Kapadokya gezisi

Beykozlulara Kapadokya gezisi

selyus