Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Kasım 2015

Beykoz’da bayram var!

Bayram havasında geçen ve teşkilatların salona sığmadığı Beykoz İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, milletvekilleri ve milletvekili adayları katıldı. Başkan Gürkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve ekibini bu seçimlerin kahramanı ilan etti. 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 1 Kasım sonrası yaptığı ilçe danışma meclisine teşkilatların yoğun katılımı oldu. Salona sığmayan partililer toplantıyı dışarıdan takip etti. Ayrıca milletvekili ve milletvekili adayları bayrama havasında geçen danışma meclisine yoğun katılım gösterdi. Kurulduğu yıldan buyana ilk kez yüzde 54.73 oranını yakalayarak 88 bin oy alma başarısını gösteren Beykoz Teşkilatının hedefi 100 bin oy. Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, geceye damgasını vuracak duygulu bir açıklama yaptı. Başkan Gürkan, “Her seçimin bir kahramanı vardır. Bu seçimin kahramanı da İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf ve ekibini kahraman ilan ediyorum. Onlar hiç düşünmediler ve hiç karşılık beklemediler. Hanımlarımız adeta 57. Alay gibi mücadele ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Bayram havasında geçen Beykoz İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, aralarında Ravza Kavakçı Kan, Erol Kaya, Av. Hurşit Yıldırım, Hasan Turan’ın da bulunduğu İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri, yine aralarında Mustafa Demiral, Hasan Ekmen, Coşkun Koç’unda bulunduğu milletvekili adayları, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, ana kademesiyle, kadın ve gençlik kollarıyla, meclis üyeleriyle, mahalleleriyle tüm Beykoz Teşkilatları katıldı.

2019 YILINDA ÜÇ SEÇİM VAR

Beykoz Teşkilatı’nın danışma meclisinde bir konuşma yapan AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Yüzde 55 oy alarak Türkiye’ye, İstanbul’a ve Beykoz’a bayram yaşatan Beykozluları kutluyorum. Bu yüzde 55’in arkasında sadece burada olanlar yok. Nice isimsiz kahramanlarımız var. Bu isimsiz kahramanlardan olan kadın ve gençlik kollarını, mahalle yönetimlerini, hulasa tüm teşkilatları özveri ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Teşkilatlarımız yoğun ve yorucu bir çalışma süreci yaşadı. Ancak 1 Kasım sonuçlarını aldığımızda teşkilatlarımızın bütün yorgunluğu geçti. Siz şimdi 15 gün daha dinlenin. 2019 yılında üç seçim birden yaşayacağız. Hem Cumhurbaşkanlığı, hem genel seçimler hem de yerel seçimler aynı yıl içinde bizi bekliyor. Onun için bu üç seçime çok iyi hazırlanmamız lazım. Allah’ın izniyle biz bu seçimlerinde üstesinde geliriz. 1 Kasım’da nasıl başardıysak bu seçimlerde başaracağız. Ancak bunu yaparken de kibirlenmeyeceğiz, böbürlenmeyeceğiz. Hiçbir şeyi kendimizden bilmeyeceğiz. Herşeyin Allah’ın izniyle olduğuna ve onun bize izin verdiği süre başarılı olabileceğimizi hiçbir zaman unutmayacağız” diye konuştu.

1 KASIM’IN MİMARI TEŞKİLATLARDIR

Beykoz İlçe Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 1 Kasım seçimlerinin zaferle sonuçlanmasında en büyük katkıyı teşkilatların verdiğini ifade ederek, “Bu zaferin en önemli mimarı olan sizler ile bir araya geldiğimiz için Mevla’ya şükürler olsun. 1 Kasım’ın mimarı teşkilatlardır. Böyle coşkulu, çalışkan ve dinamik bir teşkilat olarak yaptığınız çalışmalar için sizlere teşekkür ediyorum. Sizler AK Parti’nin kutlu davasına sahip çıktınız ve Türkiye’ye şunu haykırdınız. AK Parti Türkiye’dir ve Türkiye AK Parti’dir. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Beykoz İlçe Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum. Kadın Kollarımızın ev ev nasıl dolaştığını, Beykoz’u nasıl ilmek ilmek dokuduğunu biliyoruz. Gençlik Kolları olarak sizler AK Parti teşkilatları için örneksiniz. AK Parti gençliğinin tarifi yapılacak olsa önce sizleri anlatırlar. Çünkü; İstanbul gençliği ayaktaysa Türkiye gençliği ayaktadır Allah’ın izniyle. Mahalle başkanı kardeşlerim, emeğiniz çoktur. Sizler AK Parti’nin sesini, nefesini Beykoz’un her noktasına taşıdınız, her birinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“MİLLETİMİZ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR”

Başkan Temurci, “Bizler 7 Haziran akşamı bütün İstanbul teşkilatları olarak bir dua etmiştik. ‘Bu seçim sürecini bitirme, bizlere bir kaza seçimi nasip et’ demiştik. Gözü yaşlı mazlumların, mağdurların, bizlerin dualarını kabul eden yüce Mevla’ya şükürler olsun. O gece bütün teşkilatın gözü yaşlıydı ve o gece kimse uyumadı. Bizler 5 aylık bir fetret dönemi yaşadık. Bu dönemde milletimiz AK Parti’nin dışında, 3 siyasi partinin bir duruş sergileyemediğini gördü. Bizler de teşkilatlar olarak dersler çıkardık ve neyi daha iyi yapabiliriz diye değerlendirmelerde bulunduk. Onlar ise, yeter ki AK Parti bu ülkenin başından gitsin de gerekirse batsın ülke diyordu. Böyle davranıyor, sorumluluk almaktan kaçıyorlardı. Milletimiz bunları adeta ikinci kez ‘one minute’ diyerek durdurmuştur. Millet, adamlarının, Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’nun arkasında durdu. Milletimiz Gezi olaylarıyla başlayan, 17 ve 25 Aralık süreciyle devam eden kirli oyunlara, şer ittifaklarına dur demiştir. Milletimiz geleceğine ve istikrarına sahip çıkmıştır.”

“KADIN KOLLARI BAŞKANI GAYE ZAYIF VE EKiBİNİ KAHRAMAN İLAN EDİYORUM”

İlçe Başkanı olduğu günden bu yana her geçen gün çıtayı yükselten ve Beykoz İlçe Teşkilatı kuruluşundan bu yana en yüksek oyun alınmasının baş mimarı olan Mustafa Gürkan, danışma meclisinde açılış konuşmasını yaparak şunları ifade etti: “Beykoz teşkilatı olarak her geçen seçim üstüne kayarak oylarımızı çoğalttık. Buralara elbirliği ve özverili çalışmalarımızla geldik. Biz bu seçimlerden 2 gün önce arkadaşlarımızla SKM’de biraraya geldiğimizde şunu söyledik: Burada gerek CHP, gerekse diğer siyasi partilerin alacağı oy oranlarını düşündüğümüzde, Beykoz’da en yüksek alınabilecek oy 90 bin. Bizde 88 bin oy alacağımızı düşünmesek te tüm Türkiye’ye yağan rahmet Beykoz’a da yağdı. Her seçimin bir kahramanı vardır. Bu seçimin kahramanı da İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf ve ekibini kahraman ilan ediyorum. Onlar hiç düşünmediler ve hiç karşılık beklemediler. Hanımlarımız adeta 57. Alay gibi mücadele ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sahanın her yerinde olmak isteyen gençlik kollarımıza da teşekkür ediyorum. Hulasa tüm teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Ben buradan Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanım Sayın Mustafa Ataş ve İl Başkanım Sayın Selim Temurci’nin huzurunda tüm salondan bir daha ki seçimde 100 bin oy sözü istiyorum” dedi.

Konuşmasının sonunda tüm salondan söz alan Başkan Gürkan, tüm katılımcılara ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

selyus