Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Kasım 2015

Teşkilatlara teşekkür ziyaretleri

İstanbul teşkilatlarına teşekkür ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın başkanlığında AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Anadolu Yakası 14 ilçenin teşkilat mensuplarına teşekkür ziyaretlerine Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile ve Beykoz ilçeleriyle devam ettiler.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Anadolu Yakası 14 ilçenin teşkilat mensuplarına teşekkür ziyaretlerine devam ettiler. Daha önce Kadıköy, Maltepe, Pendik, Tuzla, Üsküdar ilçelerine giden vekiller, 9 Kasım Pazar günü de Kartal, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile ve Beykoz ilçelerine giderek teşkilat mensuplarıyla biraraya geldiler. Samimi bir havada geçen buluşmalarda milletvekilleri, 1 Kasım Seçimlerinde büyük bir özveriyle çalışarak sahada sürekli yanlarında olan teşkilat mensuplarına özellikle teşekkür ettiler. AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın başkanlığında birlikte hareket edilen ilçe ziyaretlerine aralarında Av. M. Belma Satır, Erol Kaya, Ravza Kavakçı Kan, Hurşit Yıldırım’ın olduğu milletvekilleri, yine aralarında Mustafa Demiral, Alim Erdemir, Coşun Koç’un olduğu milletvekili adayları katıldı.

 

“SEVİNCİMİZİN ON KATI KADAR DA SORUMLULUKLARIMIZ VAR”

Teşkilatlara seslenen AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Değerli teşkilat mensupları kardeşlerim; yüzde 49.5 oy alarak bizlere tek başına iktidarı nasip ederek huzurlu günlerin geri gelmesini nasip eden Rabbimize hamd olsun. Bundan sonra sorumluluklarımız çok ağır, işimiz burada bitmiyor. Sevincimizin on katı kadar da sorumluluklarımız var. Tabi sevineceğiz, bu sevincimizi de paylaşacağız. Ancak bu başarı hiçbirimizin şahsından kaynaklanan bir başarı değildir. Allah’ımıza her zaman şükredeceğiz. Kibirden, enaniyetten, gururdan, böbürlenmeden uzak olacağız. Mütevazı insanlığımızı yeniden nefsimizde hakim kılıp geleceğe doğru yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Tüm teşkilatlarımıza 10-15 gün izin. 15 gün sonra tekrar oylarını alamadığımız seçmeni sandık sandık, mahalle mahalle tarayıp burada bize oy vermeyen insanların analizlerini yapacağız. Herkese kucaklayacak ve kuşatacak anlayış içerisinde yaklaşacağız. Hiç kimseyi inancından, ırkından, cinsiyetinden, giyim-kuşamından, siyasi görüşünden, siyasi duruşundan dolayı ötekileştirmeden ve eleştirmeden yolumuza devam edeceğiz. Çünkü önümüzde hem cumhurbaşkanlığı, hem milletvekilliği, hem de yerel seçimler var” dedi.

 

selyus