Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Mayıs 2015

Beykoz’da Kürt Annelerden çözüm sürecine destek

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanlığı “Anneler Ağlamasın” başlıklı çok önemli bir toplantıya imza atarak, 400 Kürt vatandaşı anneden Hükümetin yürüttüğü çözüm sürecine destek aldı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı anlamlı bir buluşmaya evsahipliği yaptı. Doğuda 30 yıldır süren ve binlerce insanın ölümüyle sonuçlanan bu savaşa tarihi bir kararla dur diyen dönemin Başbakanı, şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı çözüm süreci tüm hızıyla devam ediyor. Çözüm sürecine destek vermek isteyen Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleştirdiği ve 400’den fazla Kürt vatandaşı anneyi biraraya getirerek kendilerinden “Anneler Ağlamasın” diyerek çözüm süreci için destek istediler. Çözüm süreci kapsamında başlatılan Akil İnsanlar Heyetinde de yer alan Doç. Dr. Hüseyin Yayman’ın da bulunduğu toplantıda annelerin Hükümete bu konuda destek vereceği görüldü. AK Parti Beykoz İlçesinin önemli bir seçim çalışması çıkardığı bu anlamlı toplantıda AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kasıtoğlu, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Do. Dr. Hüseyin Ayman birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda kardeşlik ve ülkenin bütünlüğü üzerine vurgular yapıldı. Konuşmalarda ayrıca çözüm sürecinin önemine dikkat çekildi.

Ardından da katılımcı hanımlara AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Do. Dr. Hüseyin Ayman çiçek dağıttılar.

 

Etiketler:
selyus