Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Nisan 2015

Beykoz Kadın Kolları dolu dizgin

Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın sorumluluğunda 22 Nisan Çarşamba günü dopdolu bir günün yaşandığı programa, İstanbul 1. Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Alev Dedegil, 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Teşkilat Sorumlusu Gülten Teoman ve kadın kolları yönetimi katıldı.

Beykoz çok hareketli günler yaşıyor. Milletvekilliği Genel Seçimleri için geçen hafta start veren AK Parti Beykoz İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, her geçen gün tempoyu daha da arttırıyor. Ayrıca İlçe Kadın Kolları yoğun çalışma temposuyla Beykoz İlçe SKM’nin gücüne güç katıyor. Binlerce kadın üyesiyle örnek çalışmalar yapmaya devam eden Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın sorumluluğunda 22 Nisan Çarşamba günü hazırladığı programla dopdolu bir gün yaşadı.

Programa, Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın yanı sıra İstanbul 1. Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı Alev Dedegil, 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Teşkilat Sorumlusu Gülten Teoman ve kadın kolları yönetimi katıldı.  

 Çiftlik Mahallesi’nde bayanlarla yapılan kahvaltı programıyla başlayan program, Kanlıca Orman Müdürlüğü, İSMEK, kitap fuarı ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ziyaretlerinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapılan çay sohbetiyle devam etti. Ekip, kısa bir çay molasının ardından çalışmalarını, Yenimahalle de bahçe sohbeti, Göksu irtibat bürosunda bayanlarla 5 çayı sohbeti ve Çiğdem Mahallesi irtibat bürosunda bayanlarla yapılan çay sohbeti ile bitirdi.

BAŞKAN GAYE ZAYIF, “AK PARTİ HÜKÜMETİMİZİN VE BELEDİYEMİZİN İCRAATLARINI ANLATTIK”

Yüzölçümü bir hayli geniş olan ilçeyi karış karış gezerek AK Parti Hükümetinin icraatlarını anlattıklarını belirten Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf, “AK parti siyasetinin önemli bir gücü olan kadınlardan destek istedik. Kadın politikalarını anlatarak en çokta kadınların hayatını kolaylaştıran AK Parti’ye vefa borçlarını ödemelerini istedik. Hükümetimizin ve Beykoz Belediyemizin faaliyetlerinden bahsettik. ‘Yeni Türkiye’ yolunda başkanlık sistemini ve ‘Yeni Beykoz’un yüzde 60 hedefini anlattık” dedi.

 

Etiketler:
selyus