Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Şubat 2016

Beykoz Teşkilatı Kılıçdaroğlu’nun yanına bırakmadı!

AK Parti Beykoz İlçe Ana Kademe, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilatları, Adliye Sarayı’na giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Beykoz Adliyesine ayrı günlerde gelen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av Mustafa Gürkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler ile 3 kademe yönetim kurulu üyeleri suç duyurusu dilekçelerini Adliye Sarayı’na giderek Cumhuriyet Savcılığı’na sundular.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, teşkilat mensuplarıyla CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanına hakaretlerinden dolayı suç duyurusunda bulunmak için adliyeye geldiklerini söyledi.

AK Parti’nin tüm İl ve ilçe Teşkilatlarının Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildiren İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, şunları kaydetti:

“BU DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Kimsenin yaptığı kötü şeyler yanında kalmamalı diyen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av Mustafa Gürkan, “Buraya arkadaşlarımızla Kılıçdaroğlu’nun partisinin 35. olağan kurultayında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı söylediği kırıcı ve hakaret içeren cümleleri kınamak için geldik. Kılıçdaroğlu’nu, Cumhurun Başkanımıza yaptığı hakaretlerden dolayı kınıyoruz. Bundan sonra da bu davanın takipçisi olacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda ülkemizde daha güzel siyaset dili oluşur” dedi.

“KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR”

Adliye Sarayı’na giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını dile getiren AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf, “Adliye Sarayı’na giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Kötü söz sahibinindir, halkın seçtiği cumhurbaşkanına hakaret edenin yanında bırakmayız” diye belitti.

selyus