Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Haziran 2016

Beykoz Teşkilatından örnek vefa buluşması

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı ‘Vefa İftarı’, Beykoz Teşkilatına yakışır bir şekilde gerçekleşti. AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve eski teşkilat mensuplarının el üstünde tutulduğu ‘Vefa İftarı’na Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te katıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı ‘Vefa İftarı’, Beykoz Teşkilatına yakışır bir şekilde gerçekleşti. Yoğun katılımın yanı sıra eski teşkilat mensuplarının el üstünde tutulduğu programda özellikle Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan’ın kurucu ilçe başkanı ile kurucu yönetim kurulu üyeleri ve sonrasında günümüze kadar devam eden teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı övgü dolu konuşma büyük takdir topladı. Beykoz İlçe Teşkilatının ‘Vefa İftarı’nı onurlandıran Beykoz’un ağabeyi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te her zaman ki nazik ve saygın duruşuyla teşkilat mensuplarına seslendi.

Programı tecrübesiyle Beykoz İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Zafer Arslan sundu.

İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin yoğun destek verdiği ‘Vefa İftarı’nda dikkat çeken bir başka ayrıntı ise İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın güçlü yönetimi, mahalle başkanları ve mahalle kadın teşkilatlarıyla yoğun bir şekilde katılması gözlerden kaçmadı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun her zamanki şıklığı ve beyefendi duruşuyla gelenlerle ilgilendiği, Mehmet Güler başkanlığında ilçe gençlik kolları ile belediye meclis üyeleri, eski ve yeni teşkilat mensuplarının hazır olduğu gecede altı çizilecek en önemli görüntü ise; Beykoz Teşkilatının birbirine samimi duygularla seven ve sayan büyük bir aile olması.

AK PARTİ’NİN 15 YILDA 4. İKTİDARI 

AK Parti ilk kurulduğu yıllarda bazı temennilerin olduğunu dile getiren AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, “Bugün 15. yılını tamamlayan bir siyasi harekette 14. yılını 4. iktidarla geçiren AK Parti ailesi büyümeye devam ediyor. Ben Kurucu İlçe Başkanım sayın Dr. Ahmet Batu ve diğer ağabeylerim, arkadaşlarımın bu tabloyu büyük bir keyifle izlediğini düşünüyorum. İnşallah ilerleyen dönemde de bu görevi bıraktığımız vakit bize de Rabbim daha da büyük ve bereketli bir ortamda AK Parti ailesiyle bir arada olmayı nasip eder” dedi. 

“BİZ BİZDEN ÖNCEKİ DÖNEMLER İÇİN HİÇBİR ZAMAN BİZİ İLGİLENDİRMEZ DEMEDİK”

Beykoz’da Ahmet Batu Bey ile başlayan Salim Bey ve Adem Bey ile devam eden bu kutsal görev şimdi Mustafa Bey ile yürüdüğünü söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelilbilek, “AK Parti’nin büyümesi ve yükselmesi demek Türkiye’de zulmün bitmesi demektir. Biz bizden önceki dönemler için hiçbir zaman bizi ilgilendirmez demedik. Bizden daha iyi yapmışlardır veya imkanları olmamıştır yapamamışlardır. Ama biz hepimiz; biriz ve beraberiz dedik” diye konuştu.

selyus