Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Nisan 2016

Beykozlu AK Kadınlardan Peygamber Efendimize yakışan veda

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf öncülüğünde bir haftasını dolduran Kutlu Doğum programını 70 Hatim, 2500 Yasin-i Şerif ve 10 binlerce Salavat ve Kelime-i Tevhid ile uğurladılar.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir hafta boyunca her gün bir Hadis konusunu işledi. Yaptıkları ciddi organizasyonlarla her zaman adından söz ettiren Beykoz’un AK Kadınları, bir haftasını dolduran Kutlu Doğum programını 70 Hatim, 2500 Yasin-i Şerif ve 10 binlerce Salavat ve Kelime-i Tevhid ile uğurladılar.  Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın eşi Ayşenur Gürkan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, Başkan Danışmanı Nevin Çalışkan, İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle teşkilatları ve Beykozlu hanımlar katıldı.

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) anlatarak konuşmasına başlayan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile biraraya geldiğimiz bu güzel ve anlamlı günde Alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa Sallallahü Aleyhi Vesellemin doğum gününün tüm insanlığa, barış, huzur ve adalet getirmesini dileyerek sizleri selamların en güzeli Allah’ın selamıyla selamlıyorum.

Bir Haftadır Her gününü Hadis-i Şerifler ışığında yaşadığımız “Kutlu Doğum Haftası”nı bugün dualarla, Selavatlarla, İlahilerle güzel bir şekilde uğurladık. Seneye ya nasip… Elhamdülillah kadın kolları olarak 70 hatim okuduk. Bu güzel zincirin halkası olan tüm teşkilatımdan Allah razı olsun. Programımıza katılan ilçe başkanımızın değerli eşleri Ayşenur Gürkan Hanıma, belediye başkanımızın değerli eşleri Ayşe Çelikbilek Hanıma ve tüm hanımlara ekibim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.  

selyus