Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Ağustos 2017

Beykoz’un AK Gençlerinden kimsesiz çocuklara anlamlı ziyaret

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Başkan Furkan Çeliker’in öncülüğünde Hasan Tan Çocuk Yuvasını ziyarette bulunarak kimsesiz ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesindeki çocukları sevindirdi.

Gençlik kolları ekibi, çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutlu olmalarına vesile oldular. Memnun oldukları gözlerinden okunan çocuklar, ağabey ve ablalarına ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, “Çocukların gözlerindeki o eşsiz ifadeyi anlatmak mümkün değil ve o ifade herşeye değerdi, bugün belki birbirinden güzel programlar ve anlam ifaden faaliyetlerde bulunuyoruz fakat bu kardeşlerimizin mutluluğuna vesile olmak bizler için hepsinden daha önemli oldu..

Çok farklı hayatlarla mücadele etmiş hayata karşı dimdik ayakta durmuş ufacık bedenlerinde kocaman yürekler taşıyan hepsi birbirinden cesaret timsali hepsi birbirinden daha zeki ışıl ışıl parlayan bu kardeşlerimiz gelecekte çok güzel Mevkilerde olacağına ve bu vatana hizmet noktasında çok büyük kazanımlar sağlayacaklarına hiç şüphem yok..

Allah onlara annelik ve babalık duygusunu daima hissettirenlerden razı olsun..

Aile sosyal politikalar bakanlığımıza ve bakanlığımız nezdinde yurt idarecilerimize tekrar tekrar teşekkür ederim..” dedi.

İlginizi çekebilir

Jandarma’dan 15 Temmuz sergisi

Jandarma’dan 15 Temmuz sergisi

selyus