Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Ocak 2018

Beykoz’un AK Kadınları Afrin’deki askerlerimizi unutmadı!

Türkiye sınırını güvenli hale getirmek için Afrin’e müdahale eden askerimiz için “Güçlü Türkiye’nin Güçlü Askerlerine Selam Olsun” ve “Beykoz’dan Afrine Sevgi Yolu” kampanyası başlatan Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Mehmetçiklerimize sevgiyle öreceğimiz boyunluk ve bereler ile birlikte sıcacık mektuplar gönderiyoruz. Sizde katılmak isterseniz asker yeşili iple örülmüş bere boyunluk, duygularınızı ifade eden, onlara moral veren bir mektupla 2 Şubat Cuma gününe kadar ilçe başkanlığımıza ulaştırabilirsiniz…”

Beykoz’da yıllardır çalışkan, güçlü, başarılı ekibiyle birlikte yaptığı sosyal ve siyasi çalışmalarla adından sıkça söz ettiren AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Beykoz’dan Afrine Sevgi Yolu” Kampanyası” başlattı.

KAMPANYA 2 ŞUBAT CUMA GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

“Güçlü Türkiye’nin Güçlü Askerlerine Selam Olsun” sloganıyla başlattıkları kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Mehmetçiklerimize sevgiyle öreceğimiz boyunluk ve bereler ile birlikte sıcacık mektuplar gönderiyoruz. Sizde katılmak isterseniz asker yeşili iple örülmüş bere boyunluk, duygularınızı ifade eden, onlara moral veren bir mektupla 2 Şubat Cuma gününe kadar ilçe başkanlığımıza ulaştırabilirsiniz… Kahraman Beykoz’da destek çığ gibi… Desteklerini esirgemeyen tüm Beykozlu hemşerilerimize teşekkür ederiz…” dedi.

“DUAMIZDASIN KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZ”

Konuşmasına devam eden Başkan Zayıf, “Tarihi eşsiz zaferlerle dolu Mehmetçiğimiz dün olduğu gibi bugün de Aziz Milletimizin dualarıyla ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı başarıyla tamamlayacak ve bölgemizi PKK/YPG/PYD/DAEŞ teröründen temizleyecektir… Sevmek için yürek onu yeşertmek için emek gerekir. Duamızdasın Kahraman Mehmetçiklerimiz” diye konuştu.

İrtibat: Esengül Hanım (0216) 425 95 60

selyus