Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Ocak 2018

Üsküdar’ın AK Gençleri ‘Ünzile Teyze’yi ziyaret etti

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, Başkan Yunus Köse’nin öncülüğünde, sokak billboardında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını öpüp severek sosyal medyada ve televizyon haberlerinde önemli yer teşkil eden 82 yaşındaki Ünzile Kılıç teyzeyi ziyaret etti.

Ümraniye Çakmak Mahallesinde parkın köşesinde bulunan billboarddaki “Güçlü olanın haklı olduğu değil, haklı olanın güçlü olduğu bir dünya” yazılı afişteki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüntüsünü seven ve öpen Üznile teyze, “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan var ya benim ikinci oğlum. Oğlumdan bir yaş büyük. Yemin ederim; oğlumdan ayırırsam. Onu çok seviyorum. Sizi de seviyorum. Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını öptüğümün farkında değilim. Heyecan ve sevgiden yapmışımdır. Ben onu çok ama çok seviyorum” diye açıklamada bulundu.

BAŞKAN KÖSE, ÜNZİLE TEYZEYE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ÜÇ BOYUTLU FOTOĞRAFINI HEDİYE ETTİ

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yunus Köse, “AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın billboarddaki fotoğrafını görüp öpen Ünzile teyzemizi ziyarete geldik. 7’den 70’e herkesin gönlüne giren ve herkesin sevgisini kazanan dünya lideri cumhurbaşkanımızın partisinde görev almaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz ve onunla birlikte yol yürümekten de onurluyuz. Ünzile teyzemizi sosyal paylaşımlar ve televizyon haberleriyle tanımış olduk. Bizde sıcağı sıcağına evine ziyarete gidip hayır duasını aldık. Ayrıca Cumhurbaşkanımızın üç boyutlu fotoğrafını hediye ettik. Gençlik kolları olarak İnşallah bundan sonrada Ünzile teyzemizi ziyaret ederek her zaman yanında olduğumuzu göstereceğiz” dedi.

 

 

selyus