Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Aralık 2015

Beyoğlu Danışma Meclisi’nde coşku hakimdi

Başkan Av. Harun Muş’un ev sahipliğinde büyük bir coşkuyla gerçekleşen AK Parti Beyoğlu İlçe Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi’ne İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’de, İstanbul Milletvekilleri Hayati Yazıcı ile Ahmet Hamdi Çamlı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı’nın katıldı.

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi AK Parti İstanbul İl Başkanlığında gerçekleşti. Beyoğlu teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği danışma meclisine İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’de katıldı. Toplantıya ayrıca eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı ve her kademeden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlçe Başkanı Harun Muş’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda teşkilat mensuplarına seslenen İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Gece gündüz demeden yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı Ana Kadememize, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza ve teşkilatımızın her bir kademesinde görev yapan kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Böylesine bir zafer sonrası, Beyoğlu’nda yüzde 51 oy aldığımız bir seçim sonrası bir araya geldiğimiz için Mevla’ya şükürler olsun. Beyoğlu’nun 45 mahallesinde oylarımızı artırdık. 4 mahalle de yüzde 10’un üzerinde bir oy artışı oldu. Beyoğlu sokak sokak, mahalle mahalle incelendiğinde, yapacak çok daha fazla işimiz, dokunacak daha çok gönül olduğunu söyleyebiliriz. Beyoğlu teşkilatı kendine yakışanı yine yaptı, Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Danışma meclisinde ayrıca eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı birer selamlama konuşması yaptılar. 

selyus