Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Eylül 2015

Beyoğlu’nda çocukların bayram mutluluğu

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları, Kurban Bayramı’nda ilçedeki ihtiyaç sahibi yetim, öksüz, engelli ve dar gelirli 111 çocuğa yeni kıyafetler hediye ederek bayram mutluluğu yaşattı.

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen, ‘Çocuklara Bayram Hediyesi’ programında yaşları 6 ay ile 17 yaş arasında değişen toplam 111 çocuk aileleri ile hazır bulundu. 76’sı kız, 35’i erkek yetim, öksüz, engelli ve dar gelirli ailelerin çocukları Kurban Bayramı öncesi, hepsi, bayramlıklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Şarkılar söyledi, oyunlar oynadı.

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin emeği ile hazırlanan programa AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Beyoğlu Yürütme Sorumlusu Nurdan Özyazar, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı, AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Sorumlusu Saniye Çoban ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

ÖZYAZAR, “BİZ ÇOK GÜZEL BİR AİLEYİZ”

“Kimin çocuğu varsa, onunla çocuklaşsın.” (İbn Mıhled, Ahbârus-Sığar) Peygamber Efendimizin sözünü hatırlatan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nurdan Özyazar, “Bugün Beyoğlu İlçe Kadın Kolları yönetimimiz “111 çocuk bayramlık giydirme” programında çocuklarla çocuk olduk. Rabbim başta İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın İffet Polat olmak üzere Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanımız Huri Yazıcı ve emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerinden razı olsun. Bugün bir kez daha anladım ki mutluluk paylaştıkça artıyor ve biz gerçekten çok güzel bir aileyiz.” diye konuştu.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ı vekaleten programa katılan Özyazar, başta çocuklar olmak üzere salonda bulunan herkese İffet Başkanın selamını getirdiğini sözlerine ekledi.  

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda konuşan AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, “Çocuklarımıza çok iyi bakmamız gerekiyor. Onlar, bizler için çok değerli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğu için sorumluklarımızın bilinciyle çalışmalıyız. Böylece, onlara, evlatlarımıza güvenli, huzur dolu ve umut vaat eden bir gelecek bırakabiliriz.”  

“ÇOCUKLARIN KALPLERİNE MUTLULUK BIRAKTIK”

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı, fedakarlık, birlik ve paylaşarak çoğalmanın lezzetine varabilmek için fırsat olan Kurban Bayramı’nda kadın kolları olarak amaçlarının çocukların yüzünde bir gülümseme, minicik kalplerine mutluluk bırakabilmek olduğunu söyledi. Yazıcı, “Kadınlarımızın toplumsal hayatta birleştirici ve denge sağlayıcı bir kimlik sahibi olduğuna, zor günleri feraha kavuşturmakta kadınlarımızın büyük rol oynadığını özellikle belirtmek istiyorum. Bir evi derleyip toparlayan, eşi ile çocuğu arasındaki dengeyi kuran kadınlardır. Komşularıyla, akrabalarıyla ilişkileri düzenleyen kadınlardır. Dolayısıyla biz kadınlar, böylesi önemli bir süreçte her zaman olduğu gibi birleştirici ve denge sağlayıcı kimliğimizi olabilecek en üst düzeyde kullanmalıyız” dedi.

 

 

selyus