Ana Sayfa YAŞAM 23 Eylül 2015

Çekmeköy belediyesinde bayramlaşma

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Poyraz, “Biz büyük bir aileyiz” sloganıyla belediye binasının önünde toplanan mesai arkadaşlarına bir konuşma yaparak bayramlarını tebrik etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye merkez binası önünde mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Belediye başkan yardımcılarının da bulunduğu bayramlaşma töreninde çalışma arkadaşlarına seslenen Başkan Poyraz, anne- baba duasını almadan tatile çıkmayın tavsiyesinde bulundu.

Başkan Poyraz, “Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum. Rabbim ibadetlerimizi kabul, varsa günahlarımızı affetsin. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Bayramlar tatile gitme, gezme, dolaşma gibi algılanıp yaşanmaya başladı. Oysa bayramlar, büyüklerin duasını almak, helallik ve gönül almak içindir. Önce annelerimizin, babalarımızın ellerini öpelim. Uzaktalarsa, bayram namazının ardından onları arayalım. Dualarını alalım. Sonrasında gezelim. Tatil vesilesi ile yola çıkacak arkadaşlarıma kazasız belasız yolculuklar diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum,” dedi.

Başkan Poyraz, konuşmasının ardından tüm personelle tek tek bayramlaşarak toplu fotoğraf çektirdi.

selyus