Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Şubat 2019

Binali Yıldırım, Çekmeköylü kadın seçmenlere hitap etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Çekmeköy’de bir programa katıldı. Yıldırım, burada kadın seçmenlere hitap etti.  

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte bugün Çekmeköy Doğa Parkı’nda bir kahvaltı programına katıldı. Burada kadın seçmenlerle birlikte kahvaltı yapan Yıldırım’a, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Ataş, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz da eşlik etti. Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada kadınların toplumdaki yerinin önemine vurgu yaptı. Başta eşi olmak üzere tüm kadınlara teşekkür eden Yıldırım, “Her başarılı erkeğin arkasında değil yanında mutlaka güçlü bir kadın vardır” ifadelerini kullandı. Yıldırım yaptığı konuşmada; “bakan olabilirsiniz, başbakan olabilirsiniz, cumhurbaşkanı da olabilirsiniz ama size bakan bir bakanın olduğunu unutmayın” diyerek kadınların önemine dikkat çekti. Ayrıca Yıldırım; “Üniversitelerdeki öğrenci sayılarının büyük çoğunluğunu kız öğrenciler oluşturuyor bu çok güzel” diyerek bayanların eğitime önem vermesini ve bunun gerekli bir durum olduğunu ifade etti.

Binali Yıldırım, burada kadın seçmenlere yaptığı konuşmasında, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Poyraz’a destek istediğini belirterek, İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı olan kendisini de unutmamalarını söyledi.

İlginizi çekebilir

İsmail Erdem, tamam gibi!

İsmail Erdem, tamam gibi!

selyus