Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Mayıs 2019

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki fark, paylaşımlara da yansıdı!

CHP’li İmamoğlu, seçimdeki gizli müttefiklerinden gelecek tepkiden korktuğu için PKK/YPG terör örgütleri diyemezken, Binalı Yıldırım ise PKK/YPG’li hain teröristler diyerek mesaj yazdı!

Hakkari’deki bir üs bölgesine PKK/YPG’li teröristler tarafından Irak’ın kuzeyinden yapılan havan atışları sonucu 3 asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Politikacılar ve yerel yöneticiler sosyal medya hesaplarından üst üste başsağlığı mesajları yayınladı. Paylaşım yapanlar arasında Türkiye’nin son Başbakanı ve önceki dönem TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile CHP’li Ekrem İmamoğlu da var..

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlardan da anlaşılacağı üzere İmamoğlu, seçimde kendisine destek veren gizli müttefiklerinden gelecek tepkiden korktuğu için PKK/YPG terör örgütleri diyemedi! Ancak Topal Osman’ın oğlu vatansever Binalı Yıldırım ise PKK/YPG’li hain teröristler diyerek mesajını sürdürdü.

BİNALİ YILDIRIM’IN ATTIĞI TWEET

“Bugün Hakkâri üs bölgemizde ve Azez’de PKK/YPG’li hain teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu dört Mehmetçiğimiz şehit düşmüş, iki kahramanımız da yaralanmıştır.

Şehitlerimize Rabb’imden rahmet, yaralı kahramanlarımıza da tez vakitte şifa dilerim. Milletimizin başı sağ olsun!”

EKREM İMAMOĞLU’NUN ATTIĞI TWEET

“Suriye’nin Azez bölgesinden ve Hakkari’den acı haberler aldık. Teröristlerle güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada şehit olan yüzbaşımıza ve askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı binbaşımıza ve askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

İlginizi çekebilir

Kadir Güntepe tutuklandı

Kadir Güntepe tutuklandı

selyus