İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Silivri’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Yıldırım, ilçede Silivri Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Volkan Yılmaz için destek istedi.
Programına Silivri Terminali’nde başlayan Binali Yıldırım, taksici esnaflarıyla bir araya geldi. Taksici esnafının taleplerini dinleyen Yıldırım, ticari bir taksinin direksiyonuna geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi.Yıldırım ve beraberindekiler Silivri Terminali karşısında bulunan Kız İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinin tezahüratlarına kayıtsız kalmayarak yanlarına gitti. Kız öğrencilerle sohbet eden Yıldırım, daha sonra AK Parti Silivri ilçe teşkilatı önünde partililere hitap etti.
Yıldırım, “İstanbul’un çiçeğini, başka şehirlerden alıyoruz. Burnumuzun dibinde Silivri’de, çiçekçilik köyü var. Şimdi onu geliştireceğiz, bütün İstanbul’u süsleyecek çiçekleri de Silivri’den almış olacağız. Bu işten dolayı 4 bin kişi iş sahibi olacak”dedi.
İstanbul’da da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetlere eriştirecek kadroların hazır olduğunu söyleyen Yıldırım, mevcut belediye başkanına atıfta bulunarak “Bazıları diyor ki Silivri’de huzur var. Silivri’de huzur elbette olacak, bu bir lütuf mu, Silivri’de 2003-2004’te huzur yok muydu? Hüseyin Turan’ın hizmetleri unutulur mu, çünkü o gönül belediyeciliği yaptı, gönüllere girdi. Şimdi de Volkan Yılmaz aynı şekilde onun bıraktığı yerden bütün bu hizmetleri yapacak. Biz de onun yanında olacağız” şeklinde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı konuşmanın ardında önce AK Parti ilçe teşkilatını daha sonrada MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Yıldırım’ın programı Silivri sahilindeki balıkçı esnafı ziyareti ve İş adamları ile hazırlanan salon programıyla devam etti.
Binali Yıldırım Silivri’de
Benzer Haberler
-
AK Parti Üsküdar’dan anlamlı ziyaretler
-
Terörsüz Türkiye sürecinde hangi aşamadayız? Ömer Çelik’ten açıklama
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni Türkiye’yi herkes kabullenecek”
-
Başkan Özdemir, “İstanbul’un sahipsiz olmadığını İstanbullulara hizmet ederek göstermeye devam edeceğiz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suçu geçim kapısı haline getirmiş hiçbir alçağa kaptıracak tek bir gencimiz yoktur”
-
MGK Bildirisi: “Türkiye, Gazze’de istikrarın teminatı olacak mekanizmalarda sorumluluk üstlenmeye hazır”
-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Taviz ve pazarlık söz konusu değildir”
-
AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, yoğun katılımla gerçekleşti
-
AK Parti Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik: “81 Hayal Bir Türkiye”
-
“350 bin” sosyal medyada gündem oldu
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan evlenecek çiftlere müjde
-
Saliha Demirer: “Çocuklarımızı tehdit eden riskler artık yalnızca savaş meydanlarıyla sınırlı değildir”


