Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Şubat 2019

Binali Yıldırım’dan caps açıklaması

Sultanbeyli Bilim ve Teknoloji Merkezi, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın katıldığı törenle açıldı. Son günlerde hakkında yapılan capslere değinen Binali Yıldırım, “Bizim ‘Onu da yaptık’ diye bir lafımız dolaşıyormuş. Gençler artık o söylediklerimizi capsler yapmışlar, klipler yapmışlar. Sağ olun, var olun. Sizlere çok teşekkür ediyorum, sizleri seviyorum sevgili gençler” dedi.

Sultanbeyli Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen Sultanbeyli Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin açılışı, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın katıldığı törenle yapıldı. Sultanbeyli Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine çok sayıda öğrenci ve eğitimci katıldı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, “Ortalığı bir inletin bakalım gençler. Sizin deyiminizle ortalık bir yıkılsın bakalım” diyerek kürsüye çıktı. Yıldırım’ın sözleri üzerine salondaki binlerce genç kendisine coşkuyla karşılık verdi. Binali Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu:

“Gençler gururumuz, gençler geleceğimiz. Bizim için gençler çok önemli. Son günlerde sosyal medyayı takip ettiniz mi? Bizim ‘Onu da yaptık’ diye bir lafımız dolaşıyormuş. Gördünüz mü? Kastamonu’daki 15 Temmuz tünelleri için söylemiştim onu. Gençler artık o söylediklerimizi capsler yapmışlar, klipler yapmışlar. Sağ olun, var olun. Sizlere çok teşekkür ediyorum, sizleri seviyorum sevgili gençler.

Konuşmaların ardından Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nin içerisinde faaliyete başlayan Sultanbeyli Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin temsili açılış kurdelesi kesildi.

selyus