Bu adam Avcılar’da seçimi alır!

Nihat Tanrıkulu’nun Avcılar’da karşılığı olduğundan bahseden Araştırmacı Mehmet Ali Kulat, “Bu adam Avcılar’da seçimi alır. Seçimi taşır size. Toplumsal karşılığı olan böyle isimleri bulmak gerekiyor” dedi. 

İçeride ve dışarıdaki hain güçlerin ülke ekonomisine saldırdığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolarlarınızı Türk Lirası’na çevirin dediğinde hemen; “BİZE DOLAR DEĞİL VATAN LAZIM” diyerek Başkanı olduğu TÜMKİAD yönetimiyle birlikte 3 milyon doları bozduran İşadamı Nihat Tanrıkulu, Avcılar Belediyesi’ni yönetmek için nöbete talip oldu… 

Haber Global’de Sanem Toluay Ilgaz’ın konuğu olan MAK Danışmanlık Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Avcılar’la ilgili nokta atışı açıklamalar yaparak AK Parti’nin seçimleri kazanabilecek isimi işaret etti. Kulat, AK Parti’den Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Tüm Kalkınma ve İşadamları Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı Nihat Tanrıkulu’nun orada seçimi alacağını iddia etti.

TOPLUMSAL KARŞILIĞI OLAN BÖYLE İSİMLER BULMAK GEREKİYOR

Mehmet Ali Kulat, “AK Parti’de bazı isimler var çok tecrübeli.  Bu isimler 3 dönem meselesinden dolayı yerleri değiştiriliyor. Öte yandan kamuoyu araştırmalarında düne kadar siyasetin içinde yer almayan bazı isimler öne çıkıyor. Bu bazı isimlerden bir tanesini söyleyeyim. Avcılar’da Nihat Tanrıkulu diye bir isim. AK Parti’de düne kadar siyaset yapmış birisi değil. Ama iş dünyasından bir önemli derneğin başkanıymış! Biz kamuoyu araştırması yaptırdığımızda o kadar yoğun karşılaştık ki bu isimle. Doğrusu CHP ve diğer partilerin de böyle toplumda karşılığı olan isimleri niye bulmazlar. Bu adam Avcılar’da seçimi alır. Seçimi taşır size. Toplumsal karşılığı olan böyle isimleri bulmak gerekiyor” dedi.

 

selyus