Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mayıs 2022

Bülent Turan, CHP’li Engin Özkoç’a tokat gibi cevap verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bakan Soylu’yu hedef alarak ‘Kaçamayacaksın Soylu’ ifadelerini kullanan CHP’li Engin Özkoç’a tepki göstererek, “Yani! Rahmetli Menderes’e yaptığınız gibi önce asacak, sonra da yağlı urgan parasını ailesinden mi isteyeceksiniz?” dedi.

CHP’li Engin Özkoç, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili iftirasına ‘yalancı’ ifadesiyle karşılık veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alarak, ‘Kaçamayacaksın’ paylaşımı yaptı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Özkoç’un skandal paylaşımına, “Yani! Rahmetli Menderes’e yaptığınız gibi önce asacak, sonra da yağlı urgan parasını ailesinden mi isteyeceksiniz?” diyerek tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakın çevresinin bir kaçış planında olduğunu öne sürüp, kamuoyuna açık belgelerle yeni bir algı operasyonuna girişti.

KILIÇDAROĞLU’NUN İFTİRASINA BAKAN SOYLU’DAN TEPKİ

2014’te FETÖ’den kapatılan Samanyoluhaber’de de aynı söylemlerde bulunan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına AK Parti’den peş peşe sert tepki geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak ‘Yalancı’ notunu düştü.

ENGİN ÖZKOÇ BAKAN SOYLU’YU HEDEF ALDI

Paylaşımı hazmedemeyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ‘Kaçamayacaksın Soylu’ ifadeleriyle, Bakan Soylu’nun paylaşımına benzer bir görsele yer verdi.

Özkoç’un skandal paylaşımına, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, oldukça sert sözlerle tepki gösterdi.

BÜLENT TURAN: GEÇTİ O GÜNLER KENDİNİZE GELİN

Özkoç’un paylaşımını alıntılayan Turan, “Yani! Rahmetli Menderes’e yaptığınız gibi önce asacak, sonra da yağlı urgan parasını ailesinden mi isteyeceksiniz? Korkmuyoruz saçma sapan tehditlerinizden. Geçti o günler kendinize gelin!” ifadelerini kullandı. Yeni Akit gazetesi

selyus