Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mayıs 2023

Büyük “Sivas Buluşması” Sancaktepe’de gerçekleşti

İstanbul Sancaktepe’de yoğun katılımla “Sivas Buluşması” gerçekleşti. Sivaslıların salona sığmadığı programa son Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TBMM AK Parti Gurup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sivaslıların İstanbul’daki abisi AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, İstanbul Milletvekili adayları Nevzat Şatıroğlu, Adem Yıldırım, Murat Açık, Esma Ersin’le ve Sivaslılar katıldı.

“ERDOĞAN’LA YÜRÜYECEĞİMİZE SÖZ VERDİK”

Sivas buluşmasının organizasyonunda öncülük eden Mehmet Genç şunları söyledi: “Bugün Sancaktepe’de binlerce hemşehrimizle birlikte tarihi bir Sivas buluşması gerçekleştirdik. Tüm Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarımız, yöneticilerimiz ve kanaat önderlerimizin katılımıyla İstanbul’da Sivas’ı temsil eden bütün hemşehrilerimizle, dostlarımızla 14 Mayıs seçimlerinde Sivas’ın ve Sivaslının Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep birlikte yürüyeceğimize söz verdik. Katılan tüm hemşerilerimize, dostlarımıza ve organizasyonda görev yapan komitemize teşekkür ediyoruz.”

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GÜR SESLE DOĞRUSU AK PARTİ DİYOR”

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Sivas Buluşması’nda Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkanı’mız ve Sivas Milletvekilimiz Sayın İsmet Yılmaz, 26. Dönem Milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Ekrem Erdem, Milletvekillerimiz Osman Boyraz ile Nevzat Şatıroğlu, Milletvekili Adaylarımız Sayın İsmail Erdem, Adem Yıldırım, Esma Ersin, Murat Açık, ilçe başkanımız Turgay Akpınar ve çok kıymetli dostlarımızla bir aradayız.

Anadolu’nun yiğit insanları Sivaslı kardeşlerimiz, Türkiye Yüzyılı için gür sesle doğrusu AK Parti diyor. 14 Mayıs’a kadar durmak yok, yola devam!”

SELÇUKLULARIN TORUNLARI; HER ZAMAN YİĞİT İNSANLARDIR

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı İsmail Erdem, “Sivas Buluşması muhteşemdi, binlerce hemşerimiz Sancaktepe’deydi. Organize ekibinde görev alan, fedakârca çalışan başta Mehmet Genç olmak üzere tüm emeği geçen dostlarıma çok teşekkür ederim. Selçukluların torunları; her zaman yiğit insanlardır. Mesele MEMLEKET Meselesi.”

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, “İstanbul’da “Türkiye Yüzyılı için Sivas Buluşması” etkinliğinde İstanbul’daki Sivaslı Milletvekili adaylarımızla buluştuk. İstanbul, Doğru Zamanda Doğru İnsanlarla “Doğruya Doğru” demeye ve istikrar içinde yol yürümeye kararlı. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin.”

“İSTANBUL’DAN SİVAS’A SELAM OLSUN”

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “İstanbul’dan Sivas’a selam olsun.

Sivas ve ülkemiz için canla başla çalışan milletvekillerimize, milletvekili adaylarımıza, belediye başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) başkanlarımıza ve iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.”

selyus