Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Mayıs 2016

Mukaddes Bilgin’in engelli hassasiyeti

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Engelliler Haftası münasebetiyle ekibiyle birlikte ilçede engelli ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Engelliler Haftası münasebetiyle ilçede engelli ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Birgül Özbek, Namıkkemal Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Meryem Erkovan ve Cemil Meriç Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Sonnur Bülbül ile birlikte engelli evlerine giden Başkan Bilgin’in samimi davranışları gözlerden kaçmadı. Engelliler ve aileleriyle yakından ilgilenen, sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek üzere notlar alan Başkan Bilgin’in güler yüzlü oluşu engellilere ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. 

ENGELLİLER İÇİN AK PARTİ ÖNCESİ VE SONRASI

Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Engelli vatandaşlarımızın AK Parti öncesinde çok zor yaşam sürdürdüklerini hepimiz net bir şekilde hatırlıyoruz. Şu anda her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Tüm bu gelişmelerde ailelerin memnuniyetini görmek ve dualarını almak bizlere bir kez daha AK Parti’nin birer neferleri olmanın onurunu yaşattı” dedi.   

Haber: Süreyya Atlı

selyus