Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Mayıs 2019

Büyük Üsküdar teşkilatı gönül sofrasında buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Büyük Teşkilat İftarı”nda Üsküdar teşkilatlarını yalnız bırakmadı…

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın Ramazan ayı vesilesiyle düzenlediği “Büyük Teşkilat İftarı”na yoğun katılım oldu. Çavuşdere Spor Salonu’nda üç kademe ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Temsilciliklerinden binlerce teşkilat mensubunun katılımı ile gerçekleşen gönül sofrasında AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat mensuplarını yalnız bırakmadılar.

VAKİT ÜSKÜDAR VAKTİ! VAKİT İSTANBUL VAKTİ!

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerindeki destek ve gayretlerinden dolayı “Büyük Üsküdar Teşkilatı”na bir kez daha teşekkür eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “AK davanın AK gönüllü, Üsküdar’ımızın değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımızla iftar sofrasını paylaştık. 23 Haziran için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Vakit Üsküdar Vakti! Vakit İstanbul Vakti!” dedi.

İlginizi çekebilir

BİZ BURALARA KOLAY GELMEDİK!!

BİZ BURALARA KOLAY GELMEDİK!!

selyus