Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Mayıs 2015

Çekmeköy’de çıta yüksek

Çekmeköy Seçmeni, ilçesinde gördüğü büyük hizmetlerle her geçen gün AK Parti saflarına geçmeye devam ediyor. AK Parti’nin adından söz ettiren örnek eski ilçe başkanlarından ve şimdiki Çekmeköy Belediye Başkan Ahmet Poyraz ile ekibinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır inancından yola çıkan AK Parti Çekmeköy Teşkilatı, çıtayı yükseltmeye hızla devam ediyor.

AK Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, deneyimli ve güçlü kadrosuyla ilçeyi markaj altına aldı. Bir tarafta geçmiş dönemlerin örnek gösterilen ilçe başkanı ve şimdiki Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile ekibi, bir tarafta İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın öncülüğünde ilçe teşkilatı, bir diğer tarafta ise hala adından övgüyle söz ettiren Çekmeköy Teşkilatının kurucu başkanı Şahmettin Ozan, bir diğer tarafta ise kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatlarının gönüllü ordusu sahaya indiğini düşünün. Bu güçlü ekip mahallelerde adeta gezmedik sokak ve sıkmadık el bırakmıyor. Çekmeköy’ün nüfusunun hemen hemen tamamına ulaşan teşkilat, bir taraftan AK Parti Hükümetinin 13 yılda ülkemizde yaptığı büyük hizmetleri anlatıyor, diğer taraftan da devam eden projelerden bahsediyorlar. Ayrıca belediyenin 6 yıl gibi bir zamanda Çekmeköy’ü İstanbul’un en prestijli ilçesi haline getiren Başkan Poyraz’ın yaptıklarını ve de yapacaklarını seçmene ifade ediyorlar. Bu güçlü ekip bununla da kalmıyor. İlçenin, esnafı, muhtarlar, şoförleri, STK temsilcileri ve dernek yöneticileri ile biraraya geliyor.

STK’LARLA BULUŞMA

AK Parti Çekmeköy İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Akın İlhan’ın sorumluluğunda, eski il başkanı ve milletvekili adayı Aziz Babuşcu’nun da katılımıyla STK temsilcileriyle kahvaltıda biraraya gelindi. Programa ayrıca, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Kurucu İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Ahmet Epli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Erden, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural, İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Sandıkçı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ayrıca, belediye başkanı Ahmet Poyraz, milletvekili adayları Aziz Babuşcu ile Av. Hurşit Yıldırım’ın katılımıyla Mimar Sinan Mahallesi İrtibat Bürosunun açılışı yapıldı.

 

Etiketler:
selyus