Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Mart 2019

Çekmeköy’de mükemmel AK Parti vatandaş diyaloğu

AK Parti Çekmeköy teşkilatları ile Çekmeköy Belediyesi, adeta tek vücut oldu ve vatandaşlarla mükemmel bir diyalog kurarak “Gönül Belediyeciliği”ni şimdiden sahaya yansıttı bile.

Çekmeköy’de 31 Yerel Seçimleri AK Parti penceresinden adeta şenlik havasında geçiyor. AK Parti Çekmeköy teşkilatı ve belediye yöneticileri ilçenin her sokağını, he hanesini ziyaret ederek vatandaşlarla kurdukları samimi diyaloglarla saha çalışmalarını ve yürüyüşlerini büyük moralle yürütüyorlar.

Eski teşkilatlar ve tecrübeli siyaset adamaları sahaya indikten sonra Çekmeköy’ün çehresi değişti.

“Et Tekraru Ahsen Velev Kane Yüz Seksen”. Beşer nisyan ile maluldür.

İnsan oğlu unutur. Onun için yüz seksen kere de olsa bunu tekrar edeceğim. AK Parti Çekmeköy’ün mevcut yöneticileri, belediye meclis üyeleri, meclis üyesi adaylarının yanı sıra donanımlı ve tecrübeli eski teşkilatlarla Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ile Fatih Sırmacı ve diğer belediye yetkilileri hep birlikte Çekmeköy’ü abluka altına aldılar. Halk zaten bu ekipleri yakından tanıyor. Burada önemli olan dokunmak, gönül almak. “Gönül Belediyeciliği de AK Parti’nin işi. Bunun da en güzle örneklerini burada görüyorsunuz.

Seçimlere 10 gün kala rakipleriyle makası iyicene açan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın bu güçlü kadroları ve bu güçlü teşkilatlar olduğu sürece daha çok seçim alır burada.

selyus