Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Ekim 2016

Çekmeköylü AK Kadınlar, yaşlılarımızı onurlandırdı

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları, Başkan Yüksel Aşık’ın öncülüğünde “Yaşlılar Haftası” programı düzenleyerek yaşlılarımızı onurlandırdı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı da katıldı. 

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları, “Yaşlılar Haftası” dolayısı ile bir program düzenledi. AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Aşık’ın öncülüğünde düzenlenen programda Çekmeköylü yaşlılar bir araya getirilerek özel ilgi ile ağırlandılar. 6 Ekim Perşembe günü düzenlenen “Yaşlılar Haftası” programına Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Büyükkaymaz, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Esma Ersin, Belediye Başkan Yardımcıları, Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ile kadın kolları teşkilatları katıldı.

Yemekli gecede misafirlerle tek ilgilenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Aşık, yaşlılarımızın “Yaşlılar Haftası”nı tebrik ettiler.

Başkan Aşık, geceye katılım gösteren başta Başkan Poyraz ile İlçe Başkanı Kırıcı olmak üzere herkese teşekkür etti. 

selyus