Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Aralık 2021

Çekmeköy’ün AK Kadınları, engelli çocukları unutmadı

Düzenledikleri “Kaybolmayan Sevgi İzi Çekmeköy’de” programı ile ilgili bir açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, “En büyük engel sevgisizliktir. Önemli olan zihinlerdeki engeli aşabilmek..!! Çekmeköy’de engelleri birlikte aşıyoruz..!! Kadın isterse aşamayacağı engel yoktur..!!”

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle “Kaybolmayan Sevgi İzi Çekmeköy’de” temalı bir program düzenledi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek’in öncülüğünde 3 Aralık Cuma günü Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile İlçe Başkanı Avukat Akın İlhan da katıldı.

İlçede ikamet eden engelli çocuklar aileleriyle birlikte evlerinden alınarak dolu dolu bir gün yaşatıldı. Anne babalar, programın sonunda Başkan Kepenek’e teşekkür ettiler.

Öte yandan programda 35 çocuğun bileğine “Sevgi izi dövmesi” yapılarak onların kaybolduklarında bulunmalarını sağlayacak bir çalışma gerçekleşti.

ENGELLİ ÇOCUKLARA SEVGİ İZİ YAPILDI

“Kaybolmayan Sevgi İzi Çekmeköy’de” etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, “En büyük engel sevgisizliktir. Önemli olan zihinlerdeki engeli aşabilmek..!! Çekmeköy’de engelleri birlikte aşıyoruz..!! Kadın isterse aşamayacağı engel yoktur..!!

SEVGİ İZİ kaybolma ihtimali olan veya kendini anlatamayan bireylerin sol bileğine dövme ile yazılan bir koddur. İlk olarak kişinin ve ailesinin bilgileri sisteme girilir ve onay kodu alınır bu kod dövme ile kişilerin sol bileklerine yazılır Başlarına bir durum geldiğinde kollarındaki kod sayesinde yakınlarına hemen ulaşılmaktadır. Bizde Çekmeköy’de Engelli çocuklarımıza Sevgi İzi yaptırdık.”

 

selyus