Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ocak 2016

Tokatlıların Ankara çıkarması

Tokat Federasyonu (TOKKON) heyetinden Ankara’ya ses getiren güçlü çıkarma. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Grup Toplantısına katılan Tokatlılar Konfederasyonu (TOKKON) heyeti, ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile mini bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra AK Parti Genel Merkez Binasında devam eden ziyaretlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile tamamladılar.

Asya Tokat Dernekler Federasyonu Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Federasyon yetkililerinin yanı sıra Kadın Kollar Komisyon Başkanı ve yönetimlerinin de hazır olduğu ekip; Önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Grup Toplantısına katılan Tokat heyeti, ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile mini bir toplantı gerçekleştirdi. Burada samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Başbakan Davutoğlu, Büyük Tokat Buluşmasına davet edildi. Ayrıca Tokat Havalimanı konusu gündeme alınarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’na konunun hassasiyeti üzerinde sunum yapıldı.

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Başkanı Mehmet Salih’in öncülüğünde Tokat heyeti daha sonra AK Parti Genel Merkez Binasında devam eden ziyaretlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile tamamladılar. Burada Cumhurbaşkanlığının ziyarete istinaden hazırlanan kokteyl ve programla Tokatlıların mutluluğu tavan yaptı. Külliye programı sonlandıran heyet İstanbul’a döndü.

26 Ocak Salı Tokat Dernekler Federasyon heyeti tarafından gerçekleşen Ankara çıkarması, İstanbul Takipte Haber Sitesi Ümraniye Koordinatörümüz Süreyya Atlı tarafından yakından takip edildi.

 

Heyet; AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Tokat Milletvekilleri Zeyid Arslan, Celil Göçer, Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Başkanı Mehmet Salih, İstanbul Tokat Dernekler Federasyonu (İSTOKDEF) Başkanı Ahmet Yılmaz, Asya Tokat Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Zeliha Turan Yüksel, Asya Tokat Dernekler Federasyonu Ümraniye Kadın Kolları Temsilcisi Süreyya Atlı ve yaklaşık 200 kişilik Tokatlılardan oluştu.    

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Tokatlılara kayıtsız kalmayarak yakından ilgilendiğini ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, “Sayın Başbakanımız Davutoğlu’yla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Yoğun programı arasında İstanbul’da yaşayan Tokatlılara zaman ayırıp bizleri onura eden Sayın Başbakanımıza tüm hemşerilerim adına şükranlarımı sunarım” dedi. 

Haber: Süreyya Atlı

 

selyus