Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Mayıs 2020

Çelik, “Yassıada rejimi” katliam rejimidir”

Ömer Çelik, “Yassıada rejimi” katliam rejimidir. Demokrasiyi Felç Etme Örgütü”nün inandığı tek rejim “Yassıada rejimi”dir demiştik. Bu şer şebekesine karşı safımız milletin, demokrasinin ve cumhuriyetin safıdır.”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından darbe çığırtkanlığı yapanlara sert cevap verdi.

Çelik, “Cumhurbaşkanımıza ve milli iradeye karşı anti-demokratik çağrılarda bulunanlara karşı milletimizin iradesinin, demokrasimizin ve cumhuriyetimizin safında kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. “Yassıada rejimi” bir daha asla bu topraklarda var olamayacak.

Demokrasimizi ve cumhuriyetimiz en büyük siyasal değerlerimizdir. Bunlara saldıranlara karşı milletimizin safında yer almak onurdur. Onursuzluk peşinde koşanlar kendi çirkin tarihleriyle başbaşa kalırlar.

Cumhurbaşkanlığı makamına karşı anti-demokratik çağrılarda bulunanların döşemeye çalıştığı yol bu ülkenin tüm demokratik kazanımlarını imha etmeyi hedefliyor. Milletimizin iradesini açıkça tehdit etmeye başladılar. Demokrasimizi çalmaya çalışıyorlar.

Biz bunları iyi tanırız. Seçilmiş Cumhurbaşkanlığı makamına “saray rejimi” diyenlerin, rejim tartışmasıyla varmak istediği yer “Yassıada zihniyeti”ni hayata geçirmektir. Tarihleri boyunca ne yaptılarsa şimdi de onu yapmaya çalışıyorlar.

Meclis’in iradesine saldırdılar birkaç ay evvel, arkasından seçilmiş hükümete “rejim” demeye başladılar, sonra anti demokratik müdahalelerden bahsetmeye başladılar. Son bir haftadır cuntacı siyasiler demokrasimize saldırıyor. Şimdi “Yassıada rejimi”ne özlemlerini ifade ediyorlar.

“Yassıada rejimi” katliam rejimidir.

“Demokrasiyi felç etme örgütü”nün inandığı tek rejim “Yassıada rejimi”dir demiştik.

Bu şer şebekesine karşı safımız milletin, demokrasinin ve cumhuriyetin safıdır.”

selyus