Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

Cennet beratı diyene tepki, Cehenneme davet edene çıt yok!

Milli Savunma ve Milli Eğitim eski Bakanı, TBMM eski Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’a yönelik yapılan linç kampanyasına ne acıdır ki bazı AK Part’liler de katıldı.

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları’nın program konuğu olan Yılmaz’ın burada yaptığı açıklama belki haddini aşmıştır, belki de o niyetle söylememiştir ancak konuyu tam anlamadan yapılan saldırıları doğru bulmuyorum.

Zaten Yılmaz’dan açıklama geldi.

‘Ruz-i Mahşer’de beratlarınızdan bir berat olacaktır’ dediğini dile getiren İsmet Yılmaz, “Benim cümlemde ‘cennet beratı alır’ şeklinde bir ifade kesinlikle yoktur.

Kimin cennete gideceğini Allah bilir. Biz bu dünyada hakkın rızasını kazanmak için halkın rızasının alınması gerektiğine inanıyoruz ve o doğrultuda da çalışıyoruz.

Siyasette de doğru tercihte bulunursak bize yüklenen sorumluluğun gereğini yerine getirmiş oluruz. Her şeyin en iyisini en doğrusunu da Allah bilir” diye açıklama yaptı.

Be kardeşim, FETÖ’cüleri, gezicileri, terör sevici CHP’nin kuyruğuna takılan Saadetçileri ve bu işi malzeme haline getirmek isteyen CHP’yi anlarım da AK Parti içindekileri anlamakta zorlanırım!

Onların işi zaten AK Parti’ye saldırmak. İftira atmak. Her türlü yalanı dolanı mubah saymak!

Tamam da sana ne oluyor? Sen nasıl AK Parti’lisin?

İsmet Yılmaz açıklamasını yaptı ve oradaki muradının ne olduğunu da söyledi.

Haksız eleştiri yapanlar şimdi biraz olsun kızardınız mı bari!!!

Velev ki İsmet Yıldırım Cennet’e gideceksiniz dedi. Ne var bunda!

Geçtiğimiz ay yüzde 99 Müslüman dediğimiz bu ülkenin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, faizli bir bankanın video tanıtımını sosyal medya hesabından övünçle paylaşarak halka faizi sevdirmeye çalışıp Cehenneme davet etmesine çıtınız çıkmadı..!!

Ey AK Parti’liler, niye yaygara koparmadınız bu bakana?

Bu ülkenin yüzde 99 (bana göre yüzdesi çok daha düşük) Müslümanları olarak ‘faiz külliyen haramdır, sen bize nasıl haramı sevdirmeye çalışırsınız demediniz?’

Yoksa sizde bakan gibi faizi normal mi görüyorsunuz? Haşa!!!

Sizin Cehenneme girmenizi isteyene susup, Cennet’e gitmenizi isteyene tepki koymanıza şiddetle tepki koyuyorum!!

Önce İslamiyet’i öğrenelim hep birlikte…

 

 

selyus