Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Ekim 2015

ÇERİDER önemli isimleri ağırladı

Çekmeköy Rizeliler Derneği (ÇERİDER), Başkan Neşegül Çiftçi’nin öncülüğünde gerçekleştirdiği istişare toplantısına AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları İsmail Kahraman ile Mehmet Hüsrev, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çayeli Vakfı Başkanı Ali Zeki Saruhan katıldı.

Çekmeköy Rizeliler Derneği (ÇERİDER), İstanbul’da ki Rizeli Milletvekili Adayları için istişare toplantısı organize etti. ÇERİDER Dernek Başkanı Neşegül Çiftçi’nin öncülüğünde gerçekleşen istişare toplantısına Rizeli ünlülerden yoğun katılım oldu. Çekmeköy İlçesi’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, eski Kültür Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı İsmail Kahraman, TSE Bölge Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çayeli Vakfı Başkanı Ali Zeki Saruhan, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve RİDEF Başkanı Celal Erdoğan, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İstanbul Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Delibalta, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları, ÇERİDER Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilciler ve Çekmeköylü Rizeliler katıldı.ÇERİDER Dernek Başkanı Neşegül Çiftçi, Hemşerilerini Çekmeköy Rizeliler Derneği olarak ağırlamaktan onur duyduklarını, ülkenin kritik bir dönemden geçtiği böyle önemli bir süreçte birlik beraberlik içinde olmaları gerektiğini ifade etti.    

AYAKTA DURAMAYAN TÜRKİYE’DEN AYAKTA DİM DİK DURAN TÜRKİYE’YE

Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki uçurumdan bahseden AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “15 yıl önceki Türkiye’yi hep birlikte bir hatırlayalım. Ayakta duramayan, el açan, üniversite kapılarında başörtülü üniversiteli kızlarımıza zulüm edildiği bir Türkiye’den, gazete patronlarının pijamayla karşıladığı başbakan dönemlerinden bugün öyle farklı bir durumlara gelindi ki, benden adam olmaz tarihi anlayışını çöp sepetine atan bir Türkiye oldu. Bunu sağlayan ve bütün dünyaya “van minute”e diyerek ümmetin ve mazlumların bu coğrafyada tek koruyucu ve hamisi olan Osmanlı bakiyesi Türkiye’nin yeniden bende varım sesini tüm dünyaya duyuran ve AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürüyen insanlar olduk” dedi.

 

“BU SEÇİM, 2023, 2053, 2071 HEDEFLERİNE ULAŞACAĞIMIZ BİR SEÇİMDİR”

1 Kasım Seçimlerinin önemine vurgu yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, “1 Kasım seçimlerinin hedefi bellidir. 2023, 2053, 2071hedefleri doğrultusuna lider ülkeler arasına girebilmenin ve küresel güç olmanın yaşanacağı bir seçimdir 1 Kasım. Onun için siz değerli hemşerilerimizin bunun bilincinde olduğunu düşünüyor ve sizlerden önceki seçimler kıyaslanmayacak şekilde destek ve oy istiyoruz” diye konuştu.

“ÇEKMEKÖYLÜ KARDEŞLERİME RABBİM BENİ MAHÇUP ETMEDİĞİ İÇİN ŞÜKREDİYORUM”

Hemşerileriyle bir arada olmanın onurunu yaşadığını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bizi destekleyen ve bizim için yol yürüyüp ter döken, bizlerle beraber alın teri döken ve yol yürüyen, bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Çekemköy’de yaşayan kardeşlerime karşı rabbim beni mahcup etmediği için şükrediyorum. İnşallah bundan sonrada sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmeyi Allah bizlere nasip eylesin” dedi. .

“BU SEÇİMDE DE SİZ RİZELİLER VE TÜM SEÇMENİMİZDEN TEKRAR GÖREV İSTİYORUZ”

Birlik beraberlik mesajının verildiği buluşmada bir konuşma yapan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, “Siz Rizeliler 13 yılda ülkeyi ayağa kaldırarak çehresini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir gönül verdiniz. Bu 13 yıl boyunca halkımız bu işi siz iyi yağıyorsunuz diye bizlere tekrar tekrar görev verdi. Bu bizim için büyük bir onurdur. Bu seçimde de siz Rizeliler ve tüm seçmenimizden tekrar görev istiyoruz”

 

selyus