Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Ekim 2016

CHP elini çeksin, İslam Dünyası düzelir

Kartal Belediyesi’nin “Günümüz İslam Dünyasındaki Meseleler ve Çözüm Yolları” temalı programında İslam Dünyasının sorunları ele alan İslam düşmanı parti CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İstanbul Takipte olarak diyoruz ki: “Türkiye’nin ve İslam Dünyası’nın düşmanı olan CHP, İslam’dan, Müslümanlardan elini ayağını çekse İslam Dünyası düzelir.

Kartal Belediyesi, Türk Ocakları İstanbul Şubesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliği ile Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Günümüz İslam Dünyasındaki Meseleler ve Çözüm Yolları” başlıklı sempozyuma ev sahipliği yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İslam dünyasının sorunlarını 15 başlıkta katılımcılarla paylaşarak, 4 halkadan oluşan bir çözüm önerisi paketi sundu. Sunmasına sunmuş ta; İslam’ı ne kadar biliyor ve yaşıyor Kılıçdaroğlu efendi. Üniversitelerde başörtüsü yasağı kalktığında, kamuda başörtülü çalışabilir serbestliği geldiğinde, 4+4+4 eğitime geçildiğinde Anayasa Mahkemesine giden CHP, bugün İslam dünyasının sorunlarını tartışmasının bir karşılığı olmadığı gibi samimi de değil. Sorunlara çözüm üretmek yerine İslam Dünyası’nda başlı başına sorun olan CHP, İslam’dan Müslümanlardan elini ayağını çekse inanın İslam dünyası düzelir.

Bugün eğer İslam Dünyası’nın sorunlarını CHP zihniyeti tartışacaksa kalsın. Geçmişte İslam’a nasıl baktığı ortada olan CHP’nin Camileri ahıra çevirdiği, Camilerin içkili restoranlara satıldığı, ezanları Türkçeleştirdiği, Camilerde Kur’an-ı Kerim öğrenmeyi yasakladığı, çocuklara gizli gizli Kur’an eğitimi veren Cami hocalarını askere dipçikle dövdürerek nasıl hapse attırdığını bu millet unutmadı. Yine son yıllar da çoluk, çocuk günahsız Müslümanları katleden cani katil, kafir Esed’e nasıl destek verdiğinizi unutmadı İslam Dünyası…

İSLAM DÜNYASI’NIN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAK İSTEYENLER!

Sempozyuma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP milletvekilleri Ömer Fethi Gürer, Oğuz Kaan Salıcı, Barış Yarkadaş, CHP Meclis üyeleri Kadir Gökmen Öğüt, Doç. Dr. Hüsnü Süslü, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, Türk Ocakları İstanbul Şube Başkanı Dr. Cezmi Bayram, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürteza Bedir ve çok sayıda Kartallı katıldı.

selyus