Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Şubat 2017

CHP’li başkandan AK Parti’ye hakaret

CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk, AKP’nin bir proje partisi olduğunu, aslında bu projenin devam ettiğini ve referandumdan evet çıkması istendiğini, projenin böyle olduğunu söyleyerek AK Parti’ye ağır hakarette bulundu. 

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk, AK Parti’ye altından kalkamayacağı bir hakarette bulundu. İftiralar ve yalanlarla siyasetin seviyesini sürekli düşüren genel başkanları Kılıçdaroğlu’nun yolundan giden Aktürk, “AKP bir proje partisidir” derken ne demek istedi? Kimin projesidir? Bunu da açıklamak zorundadır! Biz de ‘İstanbul Anadolu Yakası’nın duyarlı bir yerel haber sitesi olarak AK Parti Genel Merkezi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ve seçildiği parti olması hasebiyle Ümraniye Belediyesi’ni CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk’e “AK Parti bir proje partisidir” diye yaptığı hakaretin hesabını sorması ve özür dilemesi için göreve çağırıyoruz.’     

AKTÜRK’ÜN HAKARET İÇEREN AÇIKLAMASI

CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk, AKP’nin bir proje partisi olduğunu, aslında bu projenin devam ettiğini ve referandumdan evet çıkması istendiğini, projenin böyle olduğunu söyledi. Aktürk, “Âmâ buna Türk toplumu müsaade etmeyecek ve hayır diyecek. Bu hayırda aslında Tayyip Erdoğan’a yarayacak ve kazanan Türkiye olacak.” dedi.

Başkan Aktürk’ün bir başka hakareti ise: “Kamuoyu önünde başka, perde arkasında başka politikalar Türkiye’yi bu noktaya getirmiştir”

Haber kaynağı: http://www.bolgeninsesi.net/chp-umraniye-ilce-baskani-cafer-akturkakp-bir-proje-partisidir.html 

selyus