Ana Sayfa FUTBOL 13 Şubat 2017

Salim Çetinkaya basınla buluştu

Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kulüp Binasında Anadolu Yakası yerel basın mensuplarını samimi ve sıcak kahvaltılı bir ortamda ağırladı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER  

Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, yönetimi ile birlikte Anadolu Yakası yerel basın mensuplarını ağırladı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı buluşmada önemli açıklamalarda bulunun Başkan Çetinkaya, toplantının sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı.

“ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”

Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, “Futbolun dışında tanıştığımız gazeteci ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz bize; başkanım kulübün başarılı gidişini takip ediyoruz. Kulüp tesislerine gelelim ekibinizle birlikte bir hasbihâl edelim, bize gelişmelerle ilgili bilgiler aktarın diyorlardı. İşte bugün o gündür. Kulübümüzde sıcak bir ortamda sizinle iyi bir buluşma geçirdiğimizi düşünüyorum. Yönetim Kurulu Üyelerimizle sizinle beraber olmaktan mutlu olduk.

Karabekir Spor Kulübü her ne kadar 1998 yılında resmi olarak kurulduysa da olanaksızlıklar yüzünden pek faaliyet gösteremedi. Daha sonra biz göreve geldikten sonra maddi manevi mesai harcamaya başladık ve zaman içerisinde iyi bir ivme yakaladık. Ekonomik durumu iyi olmayan mahalle sakinlerimizin çocuklarına altyapıda hizmet vermeye başladık. Zaman içerisinde bunu da oturttuk çok şükür. Bugün itibariyle altyapıda bütün kategorilerde liglere giriyoruz. Tabi burada bizim öncelikli amacımız; çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak ve arındırmak. Okuldan arta kalan zamanlarını sporla (futbol) geçirdiklerinde enerjilerini burada harcamış oluyorlar. Ayrıca altyapı hocalarımızın kötü alışkanlıklardan uzak olmaları yönünde yaptığı sürekli telkinlerin de çok faydasını görüyoruz.” diye konuştu.  

“DESTEKLERİNDEN DOLAYI SAYIN HASAN CAN BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Çetinkaya, “A Takımda bildiğiniz üzere Süper Amatör Kümede mücadele ettik. Lig’in bitimiyle gurubumuzu 2. bitirerek Bal Lig’i terfi maçlarını oynayacağız. Ekonomik bütçemizin sınırlı olmasına rağmen Lig’de başarı olduk. İnşallah terfi maçlarının sonunda da Bal Lig’ine çıkmayı hedefliyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Şunun altın kalın puntolarla çizmek istiyorum: Bize her zaman maddi manevi destek olan Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can’a siz basın mensuplarının huzurunda çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 Başkan Çetinkaya, toplantıya katılım gösteren basın mensuplarına tek tek teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

“BURAYA BAŞKANIMIZ SALİM ÇETİNKAYA BEYİN TEŞVKİYLE BAŞLADIM”

Karabekir Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Demirci, “Futbola merakım Trabzonspor yaz futbol okullarından başladı. Evde bazen bu maçı ille de izleyeceğim dediğim zamanlar oluyor. Evet, ben futbolu seviyorum. Futbolu seven çok az bayan vardır herhalde. Öyle görünüyor. Oğlumu altyapıda futbol oynasın diye buraya getirdim. İleri ki süreçte başkanımızın beni teşvik ve davetiyle Karabekir Spor Kulübü’nde yönetici oldum. Şunu da belirteyim; oğlum Sancaktepe Belediyespor altyapısına gitti ama benim gönlüm hala burada. Burada bağlayıcılığım oğlum değilmiş, onu anladım. Salim Çetinkaya Başkanım devam ettiği sürece burada kalacağım.” şeklinde konuştu.  

ÖNEMLİ NOT: Lütfen, fotoğrafları ve haberimizi kaynak göstermeden kullanmayın. Aksi olduğu taktirde bütün yasal haklarımızı kullanacağız. 

selyus