Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Ekim 2015

CHP, ‘Yurtta barış, dünyada barış’ istiyor muş (!)

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Galata Köprüsü üzerinde gerçekleştirdiği etkinlikle artan şiddet ve terör olaylarına karşı “Yurtta barış, dünyada barış” mesajı verdi. Vermesine verdin de sana kim inanacak. Sen, yüzbinlerce masum insanın katili kefere Esed’e git el pençe dur ve biz senin yanındayız de, İstanbul’da da tamamen seçmene algı olsun diye yürü. Sana bu seçmen yürüüü der. (!)

CHP bir taraftan yüzbinlerce masum insanın katili olan kefere Esed’i ziyaret ederek yanındayız diyor, diğer taraftan da seçmene algı vermek için böyle inandırıcılığı dahi olmayan yürüyüşler gerçekleştiriyor. Bu seçmen size 1 Kasım’da yürü der hiç meraklanmayın!

Bu arada yürüyüşün en önünde olan basın camiasının baş yalancı ve asparagas cambazlarından CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, televizyon programlarına çıkıp Esed’i vatansever olduğu için ona karşı gelenleri öldürüyor diyerek savunduğu günleri vatandaşlarımıza hatırlatalım istedik.

Aralarında CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt ve İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel, Dursun Çiçek, Bihlun Tamaylıgil ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılarının da bulunduğu çok sayıda partili Galata Köprüsü’ndeki etkinliğe katıldı.

 

selyus