Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Mayıs 2022

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu çatışması alevleniyor!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) iç savaş çoktan dışa vurmuş bile. Yaptıkları eylem ve ve gezilerle zaman zaman birbirleriyle çatışan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kılıçları çekti.

İstanbul’un Fethi’nin 569’un yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u miras olarak bıraktığını ifade ederken, birkaç saat sonra paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Kılıçdaroğlu’nun tam tersi “İstanbul Miras Değil Emanettir!” dedi.

Genel Başkanına kafa tutarcasına farklı bir açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun ‘İstanbul’un bizlere miras’ sözünün aksi “MİRAS DEĞİL EMANET” söylemesinin altında ya cahilliği yatıyor ya da art niyetli olduğu aşikar (!)

KEMAL KILIÇDAROĞLU, “BU KADİM KENTİ BİZLERE MİRAS BIRAKAN..”

Tarihin akışını değiştiren zafer olan #İstanbulunFethi’nin 569. yılı kutlu olsun! Medeniyetlere kucak açmış bu kadim kenti bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet’i ve işgalden kurtaran, tarihin akışına yön veren büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyorum.

EKREM İMAMOĞLU, “İSTANBUL MİRAS DEĞİL EMANETTİR!”

İstanbul Miras Değil Emanettir! İstanbul’un Fethi’nin 569. yılını görkemli bir etkinlikle Maltepe’de kutluyoruz.

selyus