Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Mart 2018

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunun affı yok, versin istifasını çeksin gitsin!”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Trabzon 6. İl Kongresi’ne katıldı. Kongre öncesinde Hayri Gür Spor Salonu önünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara bir selamlama konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra salona geçerek partililere hitap etti.

“YETERSİZ KALAN HİÇBİR BÜROKRAT BULUNDUĞU MAKAMI FUZULİ YERE İŞGAL ETMESİN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete bir söz verdiklerini, bu sözü tutabilmek için günün 24 saatini 48 saat gibi yaşamak zorunda olduklarını vurguladı. “Türkiye’nin her alanda çözüm bekleyen bunca meselesi varken, 81 vilayetimiz, 81 milyon vatandaşımız hizmet beklerken, dünyadaki milyonlarca kardeşimizin kalbi bize yönelmişken, nasıl yorulmaktan şikâyet edebiliriz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm teşkilatlardan, bürokraside bu hissiyatı paylaşan arkadaşlarından aynı gayreti beklediğini ifade etti.

Trabzon teşkilatına yaptığı konuşmada makamları işkal eden bürokratlardan yakınan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikâyetler gelmeye başladı. Buradan açıkça söylüyorum; sorumluluk almaktan çekinen, imza atmaktan imtina eden, mevcut projeleri süratle yürütmekte, yeni projeler üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok, versin istifasını çeksin gitsin. Bizim işimiz var, yapacağımız çok şey var.”

 

İlginizi çekebilir

Hepimiz Gaye Zayıf’ız

Hepimiz Gaye Zayıf’ız

selyus