Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Temmuz 2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Görüşün öncülerinden Önügören’in cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Selamet Partisi’nin (MSP) kurucuları arasında yer alan Osman Nuri Önügören’in cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Selamet Partisi’nin (MSP) kurucuları arasında yer alan Osman Nuri Önügören’in cenaze törenine katıldı. Dün hayatını kaybeden Önügören’in, Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, bazı milletvekilleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve siyaset dünyasından pek çok kişinin yanı sıra cenaze yakınları da hazır bulundu.

İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazında saf tutan ve namazın ardından TBMM Başkanı Kahraman ile birlikte tabuta omuz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Önügören’in aile üyelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze namazının ardından bir evi ziyaret etti. Ziyaretinin ardından buradan ayrılan Erdoğan’a kendisini bekleyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Erdoğan yanına gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra buradan ayrıldı. 

selyus