Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Ocak 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Beykoz’a Murat Aydın göndermesi!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda, 31 Mart Yerel Seçimleri İstanbul Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı’na katılarak önemli konuşmaların ardından aday tanıtımına geçti. Beykoz adayını sahneye çağıran Başkan Erdoğan, Beykoz’la ilgili özel olarak açıklama yaptı ve kendisine gelen duyumlara eleştiri getirdi.

Öte yandan Beykoz Belediye Başkanı Yücel, sosyal medya hesabından Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’la ilgili sosyal medya hesabından bir destek açıklaması yaptı.

Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı sahneye çağıran AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Burda bir açıklama yapmam lazım, oda şu: ‘biz davayız’ dedik ya! Zeytinburnu’nda 3 dönem belediye başkanlığı yapmış olan Murat kardeşimizi biz Beykoz’a kaydırdık. Şöyle bir anlayış bazı yerlerde yayılıyor; ‘ya bizim içimizde yok muydu?’ Ne demek bizim içimizde yok muydu? Bizim dışımızda diye bir şey var mı ya! Bizim görevimiz emaneti ehline vermektir, ast olan budur. Zeytinburnu’nda başarılı 3 dönem ve şimdi de Beykoz’da devam etmesinin kararını verdik. Bu kararı verirken istişaremizi de yaptık. İnşallah Beykoz’da da biz Murat beye çok çok güveniyoruz. Orda da başarılı bir dönem olacaktır” diye konuştu.

YÜCEL ÇELİKBİLEK’TEN MURAT AYDIN AÇIKLAMASI

Öte yandan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’la ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Çelikbilek açıklamasında: “Cumhurbaşkanımız tarafından Beykoz Belediye başkan adayı olarak gösterilen Murat Aydın kardeşimi tebrik ediyor, devralacağı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına yürekten inanıyorum. Rabbim muvaffak etsin” dedi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da Başkan Çelikbilek’e “Teşekkür ederim Yücel abi” diye cevap verdi.

selyus