Cüneyt Özdemir, “Biliyorsunuz İmamoğlu’nu ve İstanbul’u Murat Ongun yönetiyor”

Cüneyt Özdemir, “Şimdi tabi Murat Ongun bunları daha iyi bilir. Biliyorsunuz İmamoğlu’nu ve İstanbul’u Murat Ongun yönetiyor diyorlar. Baktığınız zaman başkanı da o yönetiyor ama bu da pek yakışmıyor gibi geldi bana…” dedi.

Cüneyt Özdemir, kendi YouTube kanalında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun deprem bölgesinde göründükten hemen sonra kayak tatiline ilişkin tartışmaları değerlendirdi.

Kayak tatili ile ilgili olarak “Ekrem Başkana yakıştı mı? Böyle bir şey olur mu?” dendiğini hatırlatan Özdemir sözlerini “Bir yanım diyor ki neden olmasın. Sahtekarca bir siyasetçi riyakarlığı yapacağına sürekli böyle ağlıyormuş gibi yapacağına, sahtekarlık yapacağına adam gitmiş işte ailesiyle önceden planlamış. Zaten çocukların sömestr tatili kayağa gitmişler ne var bunda diyorum. Öbür yanımda diyor ki, olur mu diyor insanlar orada hala can derdinde aramalar yapılıyor. Milyon şehirlik bir şehrin başkanısın sen. Gitsin senin çocuğun sen de git işinin başında dur. Bayram değil seyran değil.” diye sürdürüyor.

“SİCİLİNDE DE İSTANBUL’U SEL ALIRKEN BODRUM’A GELMİŞLİĞİ VAR”

Başkan İmamoğlu’nun daha önce de benzer bir sicili olduğunu dile getiren Özdemir, “Üstelik de daha önce sicilinde de İstanbul’u sel alırken Bodrum’a gelmişliği var. Bir günlüğüne gelip fotoğraf çektirip geri dönmüşlüğü var.” dedikten sonra İstanbul’un yönetimi ile ilgili çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Özdemir, “Şimdi tabi Murat Ongun bunları daha iyi bilir. Biliyorsunuz İstanbul’u Murat Ongun yönetiyor diyorlar. Baktığınız zaman başkanı da o yönetiyor ama bu da pek yakışmıyor gibi geldi bana…” dedi. Süperhabertv

 

selyus