Darbe sevici ve 28 Şubat’çı Perinçek, “İktidar gemisinin rotasını biz çiziyoruz”

140journos belgeselinde açıklamalarda bulunan Çin’in Türkiye piyonu, darbe sevici Vatan Partisi Genel Bakanı Doğu Perinçek, iktidara rotayı kendilerinin çizdiğini anlattı. Perinçek, “İktidarı desteklemiyoruz, aynı gemideyiz. Onlar gemiyi yönetiyor, biz rota çiziyoruz” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 140journos belgeselinde açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin de “milli kuvvetler”in tarafına geçtiğini savunan 28 Şubat’çı, İslam düşmanı Doğu Perinçek, “Şu anda Türkiye’de diyelim Vatan Partisi’nden sonra en milli olan AK Parti ile MHP”

“İKTİDARI DESTEKLEMİYORUZ, ROTASINI ÇİZİYORUZ”

Kendilerinin Erdoğan’ı desteklemediklerini ancak onlarla aynı gemide olup, gemiye de rota çizdiklerini belirten Perinçek, şunları söyledi: “Sonuç itibariyle Tayyip Erdoğan’ı desteklemiyoruz, Tayyip Erdoğan bizi destekliyor. Dolayısıyla Vatan Partisi’yle AK Parti aynı gemide, aynı cephede, Türkiye ittifakı içinde, Türkiye cephesinde. Orda MHP de var. Aynı zamanda o gemide bir kaptanlık sorunu da olabilir. Yani kim bu gemiyi en iyi yönetir? Kim bu gemiyi kayalara çarpmadan hedefimize doğru götürür? Şu anda o geminin kaptanı AK Parti. Tabi Vatan Partisi de o geminin rotasını çizen konumunda şu an.”

selyus