Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 23 Ekim 2019

Davutoğlu’nun il binası, Bahçelievler Belediyesi tarafından mühürlendi!

Yeni parti çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu’nun İstanbul il başkanlığı için kiraladığı bina, içeride yapılan tadilatın izinsiz olması gerekçesiyle Bahçelievler Belediyesi tarafından mühürlendi.

AK Parti’den istifa ederek yeni parti hazırlıklarına başlayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kasım ayında tabelasını asmaya hazırlandığı yeni partisi için İstanbul Bahçelievler’de kiraladığı ofis katındaki tadilat ve mimari tasarım çalışmaları, Bahçelievler Belediyesi tarafından izinsiz olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

BU TÜR İŞLER AK PARTİ’YE ZARAR VERİR!

Ahmet Davutoğlu’na yapılan bu muameleden dolayı vatandaşlardan tepki geldi.

Bir vatandaş: “Bu tür zorlama işlemler AK Parti’ye yarar değil, zarar verdiği gibi Ahmet Davutoğlu’na artı getirir. Şimdi ilçede her şey kanunların çerçevesinde mi yapılıyor da Davutoğlu’na TCK 142203 maddesi uygulanıyor!”

Bir diğer vatandaş ise: “Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır tecrübeli bir siyasetçidir, elemanlarının yaptığı bu mühürlenmeden sonradan haberdar olmuştur, yoksa mühürlenmesine izin vermezdi!”

AK Parti’li olduğunu söyleyen vatan ise: “Bu mühürlemeyi yapan ekip hakkında araştırma yapıldığında ya Ali Babacan, ya Ahmet Davutoğlu, ya da Selim Temurci’ye yakın birileri olmasın? Çünkü AK Parti’ye ancak bu kadar zarar verilebilir!”

PARTİNİN ÖNEMLİ BİR MERKEZİ OLACAKTI

1700 metrekarelik alana sahip olan ofis, partinin önemli merkezlerinden biri olacaktı. Davutoğlu ekibinin bu binadan vazgeçtiği İstanbul’da yeni ofis arayışına girdiği öğrenildi. İnternet haber

selyus