Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Kasım 2022

Deniz Baykal CHP’den istifa mı etti?

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CHP’den istifa etmesinin ardından dikkat çeken bir iddiada bulundu. Sayan Deniz Baykal’ın, CHP’den istifasının an meselesini olduğunu açıkladı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP’nin iddialarıyla ilgili konuşan Sayan, “Önce silahlı kuvvetler kimyasal silah kullanıyor, şimdi de polis uyuşturucu satıyor. Türkiye’yi bölme, Suriye’ye çevirme politikası FETÖ ve CHP’nin önderliğinde, ABD’nin komutasında devam ediyor. Bu hallerede mi düşecektin CHP? Deniz Baykal’ın istifası an meselesi.” ifadelerini kullandı.

“İSABETLİ KARAR OLMUŞ”

Öte yandan önceki gün CHP’den istifa eden Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal için “Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CHP’den istifa etmiş. CHP’nin ABD’ye teslim olduğu bir dönemde çok isabetli bir karar olmuş. Gün tam bağımsız Türkiye için mücadele etme günüdür. Allah yolunu ve bahtını açık etsin.” dedi.

“YETKİM OLSA AK PARTİ’YE DAVET EDERİM”

CHP’den istifa eden Aslı Baykal’ın, AK Parti’ye davet edilmesi gerektiğini belirten Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan gün parti günü değil Türkiye günüdür diyerek, “Gün, ömrünü Türkiye’ye adamış yerli, milli, cesur, yiğit ve bilge lider Sayın Tayyip Erdoğan’ın yanında bulunma günüdür. Yetkim olsa bugünden erkeni yok yerli ve milli Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ı AK Parti’ye davet ederim. Gün parti günü değil Türkiye günüdür” açıklamasında bulundu. Türkiye gazetesi

selyus