Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Nisan 2016

Derya Bacacı, Kılıçdaroğlu’na yüklendi

İstanbul Büyükşehir Belediye ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Meclis Toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bakan Ramazanoğlu’na yaptığı ağır hakaretten dolayı sert bir şekilde eleştirdi.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Meclis Toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert bir şekilde eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun Bakan Ramazanoğlu’na yaptığı yakışıksız, üslupsuzca ve edep dışı konuşmalarını AK Parti grubu adına ve bir bayan olarak bütün bayanlar adına şiddetle kınadığını ifade eden Başkan Bacacı, CHP’de siyaset yapan bayanları da kınamaya davet etti.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı, İBB ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi Derya Bacacı, “Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki konuşmasında sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu hanımefendiyi hedef alan yakışıksız, üslupsuzca ve edep dışı konuşmalarını AK Parti grubu adına ve bir bayan olarak bütün bayanlar adına şiddetle kınıyorum. Kadın kimliğine zarar veren bu üslubundan dolayı CHP’de siyaset yapan bayanları da kınamaya davet ediyorum” dedi. 

selyus