Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Mart 2015

Efsane başkan geri döndü!

Kadıköy’de CHP’nin oylarını yüzde 27’lerden yüzde 70’lere çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi’nin Efsane Belediye Başkanı Selami Öztürk, bu kez farklı hizmet anlayışını hayata geçirebilmek için Milletvekilli olarak siyasete geri dönmeye karar verdi.

 

Yılların deneyimli siyaset adamı ve Cumhuriyet değerlerinin sımsıkı savunucusu Av. Selami Öztürk, bir yıl dinlenip mücadeleci gücüne güç katarak Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu. Kadıköy’de 20 yıl insan odaklı yaptığı hizmetlerin karşılığında CHP’nin oylarını yüzde 27’lerden yüzde 70’lere çıkaran efsane başkan Selami Öztürk, bu kez farklı hizmet anlayışını hayata geçirebilmek için Milletvekilli olarak siyasete geri dönmeye karar verdi. Bilindik marka ismiyle o bir ‘Atom Karınca’ ve ‘Kadıköy’ün size Selami Var’ tanımlanmalarıyla halkın gözünde hep saygınlığını koruyan Selami Öztürk için diyoruz ki: ‘İstanbul’un size Selami var…

Türk siyasetinin marka ismi Av. Selami Öztürk’ün aday adaylığıyla ilgi görüşleri:

Sevgili Dostlarım, Değerli Yurtseverler,

Hepimizin ortak görüşü, hiç şüphesiz 2015 Genel Seçimi’nin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçim olduğudur. 7 Haziran’da her yurttaş tarihi bir sorumluluğa imza atmış olacak.

Demokratik Laik ve Hukuk Devletinin hedef alındığı, kurumlarının yıpratılarak güçsüz hale getirildiği günümüzde, halkımızın tek umudu ve direnç kaynağı elbette Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Ülke sorunları üzerinde çözüm üretmek, iktidar yolunu açmak ve başarılı olmak bizler için artık seçenek olmaktan çıkmış, zorunluluk haline gelmiştir.

Böyle bir dönemde, yıllardır yerel yönetimlerde sayısız örnek projesi ile önder Kadıköy Belediyesi’nde, partimizin oylarını yüzde 27’den yüzde 70’lere taşıyan yönetimin başkanı olarak, deneyimlerimiz ve çözüm önerilerimizle partimizin hizmetinde olmaya ve mücadeleye kırılma noktasına dönüştürmeye adayım.

Ve biliyorum ki, umudunu Hükümetin başarısızlığına bel bağlayan değil, gücünü kendi programında ve kadrosunda taşıyan Cumhuriyet Partisi’ne iktidar yolunu ardına kadar açıktır.

İç barışı, herkesi kucaklayan CHP yapar;

Kürt meselesini özgürlüklerden yana olan CHP çözer;

Gelir dağılımındaki eşitsizliğin, işsizliğin, işverenlerin korkusunun önüne CHP geçer, çalışanların iş güvenliğini ve sağlıklı ekonomik büyümeyi CHP sağlar;

Kadınların, engellilerin, emeklilerin ve yaşlılarımızın rahat yaşamının ve çocuklarımızın geleceğinin güvencesi CHP’dir.

Doğanın ve kamusal alanların talanını CHP İktidarı durduracaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin özündeki birleştirici, özgürlükçü, aydınlık ve barıştan yana anlayışın en değerli gücüm olacağını hissediyor ve çok yakında “HEPİMİZİN YÜZÜNÜN GÜLECEĞİNE İNANIYORUM!”

Sevgi ve saygılarımla

Av. Selami Öztürk

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

Etiketler:
selyus