Ana Sayfa YAŞAM 20 Mart 2015

Beykozlu AK Kadınların Çanakkale duyarlılığı

Çanakkale Zaferi’inin 100. yılı ile ilgili bir konuşma yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Ben öncelikle “Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl kutlamalarında Aziz Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.  Çanakkale’de mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden şehitlerimizin ruhlarını bir kez daha yad ediyoruz.”

Çanakkale Zaferinin 100. yılı ve şehitlerimizi anma programı tüm ülkemizde olduğu gibi Beykoz’da da etkili bir şekilde kutlandı. Yaptıkları etkinliklerle her zaman ses getiren AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, bu anlamlı ve duygulu günlerde de boş durmayarak salon programıyla şehitlerimizin ruhunu yad ettiler. Program öncesi tüm Şehitlerimize saygı duruşunun ardından hep birlikte okunan İstiklal Marşı sonrasında Çanakkale’ye özel bir sunum yapıldı.  

Kadın kolları ayrıca Kavacık Mahallesi Pazar yerinde AK Nokta’yı kurarak şehitlerimizin ruhu için 500 kişiye etli pilav ve ayran ikramında bulundu. Bu manevi günde yapılan etkinlikten son derece memnun olduklarını ifade eden Beykozlu vatandaşlar, şehitlerimize rahmet okuduktan sonra başta ilçe kadın kolları başkanı Gaye Zayıf olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

“BU BÜYÜK ZAFERİN ONURUNU BİR KEZ DAHA YAŞAMAKTAYIZ “

Çanakkale Zaferi’inin 100. yılı ve şehitlerimizi anma kapsamında programlar düzenlediklerini ifade eden AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Ben öncelikle “Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl kutlamalarında Aziz Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. 81 ilimizde düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle Çanakkale’de mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden şehitlerimizin ruhlarını yad ediyoruz.  Manevi güçlerinde desteğiyle kazandığımız bu büyük zaferin onurunu bir kez daha yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale’de, Şehit düşen Atalarımıza  Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Etiketler:
selyus