Ana Sayfa HUKUK, İÇ POLİTİKA 21 Mayıs 2019

Ekrem İmamoğlu’na Serkan Bayram tokadı!

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden DHKP-C militanları için “O iki güzel yürekli insana devrim sözümüz olsun! diye paylaşım yapan Dicle Deli’nin cenazesine katılan CHP’nin adayı İmamoğlu’na AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram’dan tokat gibi eleştiri gelince 2. Asliye Hukuk Mahkemesinde hakkında dava açıldı!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sıkıntıda. Seçimi kazanmak için HDP ile kolkola seçime girmekten de çekinmiyor. İmamoğlu ayrıca son günlerde neredeyse her gün bir iki şehit verdiğimiz bu süreçte çıkıp da bir kez olsun askerlerimizi şehit eden PKK’yi lanetliyorum diye duyan oldu mu?

Bunu diyemediği gibi Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden DHKP-C militanları için “O iki güzel yürekli insana devrim sözümüz olsun! diye paylaşım yapan terörist Dicle Deli’nin cenazesine katıldı.

Bunun üzerine AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, PKK çaputuna sarılan Dicle Deli’nin cenazesine katılan İmamoğlu’nun bu görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak “Bir tarafta vatanı için can veren Trabzonlu şehidimiz Eren Bülbül, diğer tarafta terörist cenazesine giden Trabzonlu sayın Ekrem İmamoğlu’nu Trabzonlu hemşerilerimin ve aziz milletimizin dikkatine ve takdirine sunuyorum” diyerek eleştirdi.

Bu duruma itiraz eden İmamoğlu, Milletvekili Bayram hakkında 2. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak davacı oldu.

Milletvekili Serkan Bayram’da gerekli hazırlıklarını yaparak sosyal medya hesabından paylaştıklarının ispatlamaya hazır olduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı: “Bugün bir tebligat geldi. Sn. Ekrem İmamoğlu şahsıma karşı 50 bin liralık Tazminat davası açmış.

Sorabilir miyim?

Paylaşımımın neresinde kişilik hakkı ihlali var!

Hani herkesi kucaklıyordun!

Hanı o barış dili!

Daha başkan olmadan vatandaşı ile münazara…” dedi.

CHP ADAYININ ATTIĞI TWEET

CHP’nin adayının cenazeye katıldığı ve kendi sosyal medya hesabından da bunu paylaştığı görüntülerle sabitlendi. İmamoğlu Twitter hesabından, “Ankara’da barış için can veren Dicle Deli kardeşimizin cenazesi. Mekanı Cennet olsun” Tweet paylaşımında bulunmuş. Milletvekili Bayram’da CHP dayının bu paylaşımını gittiği cenaze terörist cenazesi diye eleştirdi.

CHP ADAYI İMAMOĞLU’NUN GEREKÇESİ İSE YALANLARLA DOLU  

İmamoğlu’nun davacı olduğu o dilekçenin en can alıcı tarafı “Davacının yasadışı örgüt mensubu ile lakaplı ile yaptığı yazışmaların doğruluğunu, gerçekliğini belirten emarelerin olmadığı, sahte olduğu anlaşılan twitter yazışmaların davacı ve mensubu olduğu partinin toplum nezdinde itibarsızlaştırılmasına, oy kaybetmesine sebep olacağı ve davacının kişilik haklarına saldırı oluşturduğu”

EKREM İMAMOĞLU’NUN DA GİTTİĞİ O CENAZE İLE İLGİLİ BİLGİLER VE FOTOĞRAFLAR

Ankara’daki ”Barış ve Demokrasi Mitingi” öncesi halkın arasında patlayan bombalı saldırıda hayatını kaybeden üniversiteli Dicle Deli, Silivrikapı Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Tabutunun üzerine ise patlamanın bir numaralı süphelilerinden terör örgütü PKK’yı simgeleyen çaput parçaları serildi.

ÖCALAN POSTERLERİ AÇILDI!

Dicle Aydın’ın cenaze namazı cami içerisinde kılındı. Cenaze namazının ardından caminin avlusunun dışına kadar erkeklerin omzunda giden cenaze, cami çıkışında kadınların omuzlarına verildi. Cenazenin önünde PKK terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın dövizleri açılarak, çeşitli sloganlar atıldı.

selyus