Ekrem İmamoğlu’nun İstiklal Marşı heyecanı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ni yöneten Ekrem İmamoğlu, meclisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açtı. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bizzat takip ettiğimiz mecliste salona yansıtılmak istenen ses sitemi çalışmayınca irticalen okunan İstiklal Marşı’nın “Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal” mısrasını “Sana olmaz “öykülen” kanlarımız sonra helal” şeklinde okuyan Ekrem İmamoğlu’nun heyecanına veriyoruz. Herhalde Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi İstiklal Marşı’nı bilmeyecek değil ya!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 8. Seçim Dönemi 1. Toplantı Yılı Nisan Ayı 1. Toplantısı, İBB Saraçhane binasındaki meclis salonunda gerçekleştirildi. İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin meclisi takip ettiği salonda Ekrem İmamoğlu, açılış konuşması yapmadan önce saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

İSTİKLAL MARŞI’NI YANLIŞ OKUDU

Salondaki ses sisteminin çalışmaması nedeniyle Ekrem İmamoğlu, meclis üyeleri ile birlikte İstiklal Marşı’nı sesli okudu. İmamoğlu, İstiklal Marşı’nın “Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal” mısrasını “Sana olmaz öykülen kanlarımız sonra helal” şeklinde okudu. İmamoğlu herhalde Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi İstiklal Marşı’nı bilmeyecek değil ya, heyecanlanmıştır!

selyus