Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ekim 2021

Erdoğan, AK Parti’nin üye sayısını açıkladı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin toplam 11,5 milyon üye sayısına yaklaşarak tarihin en yüksek rakamına ulaştığını da söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İl Danışma Meclisi’ne katılarak bir konuşma yaptı.

AK Parti’nin kimseye iftira atmadığını, yalan siyasetiyle gündemi olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kuruluşumuzdan itibaren milletimize dürüst olduk. Kürsüde verdiğimiz sözleri makama geldiğimizde unutanlardan olmadık. Meydanlarda ne söz verdiysek göreve geldiğimiz kaçmadık, yerine getirmeye çalıştık. Kimseye iftira atmadık, kimseye kara çalmadık. AK Parti’nin AK siyasetine yalan lekesinin bulaşmasına izin vermedik. Muhalefet çamur siyasetiyle, yalan siyasetiyle gündemi ve milleti meşgul ederken biz hep yaptıklarımızdan, yapacaklarından bahsettik” diye konuştu.

Ayrıca Erdoğan, AK Parti’nin toplam 11,5 milyon üye sayısına yaklaşarak tarihin en yüksek rakamına ulaştığını da söyledi. İHA

selyus